kubra1227 minikinsantanesi inşallah onları dinleyip hareket edersen hiç bişey olmaz güzel bi doğumun olur
minikinsantanesi kubra1227 inşallah canım ya ben 1 hafta daha beklemek istemiyorum ama hem hareketler azaldı hemde bişey olur diye korkuyorum daha önceden kayıplarım var
sevgi_0112 kubra1227 doğumunuz kaçıncı haftada gerçekleşti ? Bende 40 haftalık oldum ve yarın oraya kontrole gideceğim de 🙈
sevgi_0112 Bende doğumu orda yapmak için doktor değiştirdim . Umarım iyi olur ama genel anlamda herkes iyi dedi , olumsuz birşey duymadım . İnşallah dogumumda kolay geçer de sağlıkla döneriz .
sevgi_0112 minikinsantanesi Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . Korkmakta haklısın ama sakın olmaktan başka çaremiz yok
Rayiha17 minikinsantanesi gözün aydın canım. Hayırlı evlat olsun inşallah. Nasıl geçti. Süreç nasıl ilerledi anlatr mısın
minikinsantanesi Gulizartas kubra1227 Esra4606 Sekerrr gebeskaplumbaga Merhaba arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle rabbim hepinizi kolaylıkla sağlıkla kurtarsın şehir hastanesinde sezeryan doğum yaptım ben aşırı heyecanlıydım korkuyodum girerken ağlama tuttu aşırı stres yaptım en son akşam yemeği yemiştim öğle sonrası 2 de doğuma götürdüler neyse gittim ama beni sakinleştirmeye çalıştı hemşire ve beni götüren personel sağolsunlar ameliyathaneye girdim orda da çok iyilerdi serum vs takıldı sonra belden iğne vurdular bebeğimi görmek istiyorum dedim ama göremedim çünkü fenalaştım tansiyonum düştü nefes alamadım midem bulandı kafam patlıcak gibiydi hemen solunum için destek verdiler seruma ilaç kattılar iğne vurdular felan sürekli soruyorlar zaten iyi misin neren ağrıyo gibi falan neyse çok şükür hepsi geçti gitti normalde anne geldikten 1.5 2 saat sonra bebek geliyo dediler ben odaya girdim daha yatağıma koymadan kızımı getirdiler çok şükür 1 gün kaldım hastanede çıktım 2 kişilik odada kaldık biz çok doluydu 1 tane yer vardı ama çift kişilik odalar da güzeldi perdeni çekiyorsun kimse görmüyor her yatak karşısında da bi tane tv var yani memnun kaldım açıkçası gidip 20 bin vermekten iyiydi heetürlü acıyı ben çektim 🤭