• Gebelik
  • Neler Konuşuyor ve Dinletiyorsunuz? 🤰

Oğluma masal okurken hemen tepki veriyor hareketleniyor oda bize eşlik ediyor onun dışında bişey yapmıyorum ☺️

yamanagihan İlk gebeliğimde klasik müzikler filan açardım dinlerdim, bana da iyi gelirdi. Şimdi 3 yaşında bir çocukla uğraşmaktan yatacak fırsatım yok, dinliyorsa abisinin çizgi filmlerini ve çocuk şarkılarını dinliyordur 😂

yamanagihan ben mutsuz şeylerden bahsettiğimi farkedince hemen konuyu çeviriyorum 😂 inşallah dertlenmiyorlardır 😂

yamanagihan 38+6 olduk Gündelik sohbetlerimiz oluyor, napıyosun içerde hadi gel artık, kalabalık bir ailen var seni merak ediyoruz gibi gibi. Çalıştığım için toplantıları dinliyor, yıl sonu kapanış işlemleri hakkında oldukça bilgi sahibi, bebek işçi 😄 eşim 25. Haftadan beri kitap okuyor eşimin sesine çok tepki veriyor. Kendi kitabımı da sesli okuyorum, Rus edebiyatına da yavaş yavaş aşina oluyor 😄 Şarkı dinletmedim özellikle ben ne dinlersem onu dinledi.

Benimki benimle derse girip çıkıyor . Harfleri bitirdik okumaya geçmesi gerekiyor 🤣🤣

yamanagihan canım 3. Bebegım fırsatım olmuyor ki konuşayım 36+4 olduk 27 aylık oğlum var sadece o elını koyup öpüp sevıp kapatıyor ben elımı karnıma götürüp bişeyler konuşmaya çalıştığımı gördüğü an kıskanclık krızıne gırıyor benim dokunmamı bile istemiyor zaten kendinden başka kimseyi dokundurtmuyor ilk ve 2. Arasında 12 yaş fark olduğu ıcın ikisi de ilk gibi gectı hamılelıklerım bu sefer erken ara olduğu için biraz burnumdan geliyor keşke kızımla konuşabilsem 🥹🫠