Oğluma masal okurken hemen tepki veriyor hareketleniyor oda bize eşlik ediyor onun dışında bişey yapmıyorum ☺️
Neler Konuşuyor ve Dinletiyorsunuz? 🤰
yamanagihan
Ettim zaten canım Allah intikam alanların en hayırlısıdır
yamanagihan hayat enerjikizi entrikadar aldigimiz doğrudur 😂😂
yamanagihan İlk gebeliğimde klasik müzikler filan açardım dinlerdim, bana da iyi gelirdi. Şimdi 3 yaşında bir çocukla uğraşmaktan yatacak fırsatım yok, dinliyorsa abisinin çizgi filmlerini ve çocuk şarkılarını dinliyordur 😂
yamanagihan ben mutsuz şeylerden bahsettiğimi farkedince hemen konuyu çeviriyorum 😂 inşallah dertlenmiyorlardır 😂
yamanagihan bizimki keman sesini çok seviyor. Dizi film müziklerini seviyor oynuyor hemen
yamanagihan ilk çocukta dualar dinletirdim konuşurdum :) 2.de elimi koysam şükür ediyordum:)
yamanagihan amin canım ☺️🌸
yamanagihan 38+6 olduk Gündelik sohbetlerimiz oluyor, napıyosun içerde hadi gel artık, kalabalık bir ailen var seni merak ediyoruz gibi gibi. Çalıştığım için toplantıları dinliyor, yıl sonu kapanış işlemleri hakkında oldukça bilgi sahibi, bebek işçi 😄 eşim 25. Haftadan beri kitap okuyor eşimin sesine çok tepki veriyor. Kendi kitabımı da sesli okuyorum, Rus edebiyatına da yavaş yavaş aşina oluyor 😄 Şarkı dinletmedim özellikle ben ne dinlersem onu dinledi.
Papatyaaammm00 bende Yusuf suresını dımletırım hep
Benimki benimle derse girip çıkıyor . Harfleri bitirdik okumaya geçmesi gerekiyor 🤣🤣
yamanagihan canım 3. Bebegım fırsatım olmuyor ki konuşayım 36+4 olduk 27 aylık oğlum var sadece o elını koyup öpüp sevıp kapatıyor ben elımı karnıma götürüp bişeyler konuşmaya çalıştığımı gördüğü an kıskanclık krızıne gırıyor benim dokunmamı bile istemiyor zaten kendinden başka kimseyi dokundurtmuyor ilk ve 2. Arasında 12 yaş fark olduğu ıcın ikisi de ilk gibi gectı hamılelıklerım bu sefer erken ara olduğu için biraz burnumdan geliyor keşke kızımla konuşabilsem 🥹🫠
yamanagihan kuranı kerim dinletiyorum İbrahim suresi Meryem suresi Yusuf suresi dinletiyorum bebeğime umarim keyif alıyordur .
Semrabaris inşallah 😇
2erkek1kiz yaa maşallah 😇 inşallah sag salim kucaklarımızda olduğunda çokça konuşuruz
sevgi_0112 dogunca da direkt okula yazdırın 😂
Baahar4549 baya işlevli olmuş sizinki maşallah 😇
Hayatatli309 maşallah 😇
e_blue_sky_a yasak elma entrika müzikleri haahah
yamanagihan inşallah canım Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun 🥹💕