Tazeanne11 evet orası öyle ama her doktor da onaylamıyor ben şu an o yüzden ikilemdeyim bazı doktorların savunduğu şey 1 bardağa tekabül edilen glikoz vücuttan kolay kolay atılmıyor ha çıkıp birisi ama şeker tatlı yiyorsun diyecektir onlar saf glikoz değil şeker yani iki dilim baklavaya eş değer değil. Kendi doktorum sen bilirsin istersen yapalım ilerde pişman olma istersen yapmayalım seni zorlamam için nasıl rahat ederse öyle yapalım dedi risk görmediğim için zorunlu tutmuyorum dedi 💁🏻♀️
Ssbloztrkk123
- 26 Eyl 2020
- 14 Haz 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Şeker yüklemesi??? tartışmasında
- Umursamaz doktorum bilgi vermiyor bakabilir misiniz ? tartışmasında
damlaaax18 bence sizde onun rahatlığı olmuş biraz. Hemen bırakmaya çalışın bence. Doktorunuzdan da memnun değilseniz onuda değiştirin devlet hastanesinde bile olsa doktor seçme hakkınız var. Hamilelik çok hassas bi süreç kendinizi iyi hissetmeniz çok önemli. İnşallah bebekle ilgili bi sıkıntı olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız.
- Hareketlilik :)) 20+5 tartışmasında
sbloztrkk123 baya zorlıcaklar bizi 😅 olsun tek saglıklı olsunlarda şımarık olsunlar
sbloztrkk123 Canım bizde kızımla 20+5 haftayız evet çok hareketli devamlı tekme Maasallah çok hareketli oğlum daha sakindi kızıma göre🥰🥰
Snszasla Benim paşam sabahları hareketli Akşamları tekme atmıyor uyuyor mu ne yapıyor artık içerde bilmiyorum akşamları tekme atmıyor uyuyor mu ne yapıyor artık içerde bilmiyorum 😂😂😂😂
sbloztrkk123 bende en başından beri bu kız erken dogacak diyorum asla durmuyor şimdi 30 haftaya geldik ve dün gece öyle bi adet ağrısı girdi saat gece 4 bacagım cekildi kasıldı ve karnımın her yeri hareket halinde dedim geliyo cocuk erken geliyo kesin dedim kafamı kaldırdım karnıma bi baktım ki sağ tarafımda ayak sekli komple dısarı cıkarmıs karnımı diğer taraflardada su dalgası yapıyor oda ağrıya sebep olmuş sen düşün ne haldeyiz😅
sbloztrkk123 her gün aynı olmuyor kuzumun hareketleri ya iki gün önce maşallah 🧿 baya bi hareketliydi dün ve bugün daha az günden güne değişiyor 🐣💙
Batman Medicalpark, Kemal Coşkun Muayene ücreti indirimli 103 lira. We çok ama çok memnunum 😊😊
- Bulantılar..😭 yardimm tartışmasında
Mom9272 nasip işte canım neyse Allah’tan düzeldikte bi kaçgündür inşallah böyle devam eder🤗
sbloztrkk123 kesinlikle prilam gece yatmadan 2 tane ohh miss aile hekiminden de yazdırabilirsin, onun dışında miden boş kaldıkça bulanır, yağlı baharatlı ve kızartmalardan bi süre uzak dur hafif şeyler tüket yoğurt çorbası falan çok iyi gelir en kötü peynir ekmek ye mide suyunu bastır, yeşil elma iyi gelir ve kaşarlı tost bi süre bununla beslendim resmen 🤦🏻♀️
sbloztrkk123 prılam al canım baska bk hap kullanıyordum ama tuvaletten cıkamıyordum mutfaga gıremıyordum gece yatmadan once 2 tane atıyorsun gunun rahat gecıyor saglık ocagında da yazdırabılırsın
sbloztrkk123 canım cubuk kraker ve leblebi cok iyi geliyor
sbloztrkk123 6aylık hamileyim hala kusuyorum cnm🤢prilam kullanıyorum, kendini aç bırakmamaya çalış miden boş oldukça da bulantı oluyor. Çubuk kraker, sarı beyaz leblebi, salatalık, peynir ekmek bastırıyor bulantıyı😉
sbloztrkk123 bende öyleydim canım. Tek çözümü prilam dr de buldum. 28+3 teyim hala kullanıyorum bi gün aksatsam malesef tuvaletle aşk yaşıyoruz 🙈 yemek yemek imkansız bulantı uyutmaz da bence doktoruna yazdırmalısın ki zaten anlattığında kendiside yazacaktır