Geçen hafta bir kizimizin olacağını öğrendik 20+5 olduk.. herkes erkek cocugu daha hareketlidir diyor fakat bizim hanımefendi hiiic durmuyor :) günün her saati kipir kipiriz.. kendi bebişide bizim gibi olan var mı ? Bir sürpriz olup erkek doğmasınida beklemiyor degiliz bu enerjiye :D

sbloztrkk123 her gün aynı olmuyor kuzumun hareketleri ya iki gün önce maşallah 🧿 baya bi hareketliydi dün ve bugün daha az günden güne değişiyor 🐣💙

sbloztrkk123 bende en başından beri bu kız erken dogacak diyorum asla durmuyor şimdi 30 haftaya geldik ve dün gece öyle bi adet ağrısı girdi saat gece 4 bacagım cekildi kasıldı ve karnımın her yeri hareket halinde dedim geliyo cocuk erken geliyo kesin dedim kafamı kaldırdım karnıma bi baktım ki sağ tarafımda ayak sekli komple dısarı cıkarmıs karnımı diğer taraflardada su dalgası yapıyor oda ağrıya sebep olmuş sen düşün ne haldeyiz😅

Ozellikle akşamları.. 😊 sizde de oluyor mu ? Gündüzleri biraz sakin oluyor bir şey yesem hemen kımıl kımıl olmaya devam ediyor 😍

Ozgecetindag oyy oyyy canım benim yaa 😍♥️♥️ doguncada böyle olurlarsa vay halimize 😅 hayallerimiz hanimefendi bir prenses yetistirmekken hayatlar duvara tirmanan bir evlat olacak sanırım 😁

Snszasla Benim paşam sabahları hareketli Akşamları tekme atmıyor uyuyor mu ne yapıyor artık içerde bilmiyorum akşamları tekme atmıyor uyuyor mu ne yapıyor artık içerde bilmiyorum 😂😂😂😂

Hazalveannesi maşallah sübhanallah kucuk havuçlarimiza 😍😊 dogumda bizi zorlamadan da bu kipirtiyla doğarlar inşallah 😅❤️