sbloztrkk123 prılam al canım baska bk hap kullanıyordum ama tuvaletten cıkamıyordum mutfaga gıremıyordum gece yatmadan once 2 tane atıyorsun gunun rahat gecıyor saglık ocagında da yazdırabılırsın
Bulantılar..😭 yardimm
sbloztrkk123 kesinlikle prilam gece yatmadan 2 tane ohh miss aile hekiminden de yazdırabilirsin, onun dışında miden boş kaldıkça bulanır, yağlı baharatlı ve kızartmalardan bi süre uzak dur hafif şeyler tüket yoğurt çorbası falan çok iyi gelir en kötü peynir ekmek ye mide suyunu bastır, yeşil elma iyi gelir ve kaşarlı tost bi süre bununla beslendim resmen 🤦🏻♀️
Prilam dr kullandım 19. Haftamda kadar sürekli kusuyodum bide boş serum taktırmak çok iyi geliyor doktorum kusman çoğalırsa boş serum taktır ki sıvı kaybı olmasın demişti 🥰
Mom9272 şu ilacı bi ben bulamadım yaa 🤦 Yüksekova da heryere sorduk yok. Sonra doktor başka ilaç verdi oda beni daha kötü etti 😒😒
sbloztrkk123 doktoruk ilaç karşıtı biri. Multivitamin, folik asit, kan ilacı hariç ilaç vermedi ve bulantı zamanları çalışmak zorundaydım. En sonunda doktorumdan gizli acile gittim. Orda dayadılar prilam’ı olmadı zofer’i ellerinde kalıyordum az daha. Ondan sonra sesimi çıkarmadan galetayla geçirdim süreci mecburen
sbloztrkk123 ayyy aynı bende öyleyim nöbete gelirken zorla kalkıyorum onun dışında hiç bi şey yapmak istemiyorum yemek yiyemiyorum
sbloztrkk123 doktorum prilam dr verdi gece iki tane alıyordum bende bi işe yaramadı daha sonra onzyd tablet verdi o rahatlatıyor ama endikasyonları biraz tedirgin ediyor
Deletedmom95 artık zor bulunuyor kuzu malesef
Zofer öneriyorum bulan kişiye sirekli dua etmiştim 5 ay kustum Allah yardım etsin
sbloztrkk123 yaşamaz olur muyuz 🤢 15. Haftaya kadar devam etti bende insanların sesinden tvdeki görüntüden bile öğürüyordum. Yaşama hevesim kalmamıştı. Prilam kullandım bir de limonlu su yapıyordum o iyi geliyordu yeşil elma cacık felan yiyebiliyordum sadece. Onlar ferahlatıyordu. Allah yardımcın olsun geçecek inşallah ❣️
Mom9272 nasip işte canım neyse Allah’tan düzeldikte bi kaçgündür inşallah böyle devam eder🤗