Merhabalar guzel anne adayları :)
Tecrübelerinize ve bilgilerinize dayanarak sizden fikir almakk istiyorum..
İlk hamilelegim ve 9 haftaligiz. Sürekli midem bulanıyor, ve kusma hali..hiç bir şey yemek istemiyorum yattığım yerden ne kalkabiliyorum. ne is görebiliyorum..
Siz de bu süreçleri yaşadınız mı ? Nasıl geçiyor ? Bikkinlik getirdi bu hal bana :( bir çare bana lütfen

sbloztrkk123 bende öyleydim canım. Tek çözümü prilam dr de buldum. 28+3 teyim hala kullanıyorum bi gün aksatsam malesef tuvaletle aşk yaşıyoruz 🙈 yemek yemek imkansız bulantı uyutmaz da bence doktoruna yazdırmalısın ki zaten anlattığında kendiside yazacaktır

teletabi yanit verdiginiz için teşekkür ederim :( en kisa zamanda gidecegiz doktorumuza

Mom9272 yalnız değilmişim :) herkes 4. Aydan sonra geçer diyor ama bir kaç gün bile dayanmak çok zor benim icin

sbloztrkk123 6aylık hamileyim hala kusuyorum cnm🤢prilam kullanıyorum, kendini aç bırakmamaya çalış miden boş oldukça da bulantı oluyor. Çubuk kraker, sarı beyaz leblebi, salatalık, peynir ekmek bastırıyor bulantıyı😉

sbloztrkk123 prılam al canım baska bk hap kullanıyordum ama tuvaletten cıkamıyordum mutfaga gıremıyordum gece yatmadan once 2 tane atıyorsun gunun rahat gecıyor saglık ocagında da yazdırabılırsın

sbloztrkk123 kesinlikle prilam gece yatmadan 2 tane ohh miss aile hekiminden de yazdırabilirsin, onun dışında miden boş kaldıkça bulanır, yağlı baharatlı ve kızartmalardan bi süre uzak dur hafif şeyler tüket yoğurt çorbası falan çok iyi gelir en kötü peynir ekmek ye mide suyunu bastır, yeşil elma iyi gelir ve kaşarlı tost bi süre bununla beslendim resmen 🤦🏻‍♀️

Prilam dr kullandım 19. Haftamda kadar sürekli kusuyodum bide boş serum taktırmak çok iyi geliyor doktorum kusman çoğalırsa boş serum taktır ki sıvı kaybı olmasın demişti 🥰

Mom9272 şu ilacı bi ben bulamadım yaa 🤦 Yüksekova da heryere sorduk yok. Sonra doktor başka ilaç verdi oda beni daha kötü etti 😒😒

sbloztrkk123 doktoruk ilaç karşıtı biri. Multivitamin, folik asit, kan ilacı hariç ilaç vermedi ve bulantı zamanları çalışmak zorundaydım. En sonunda doktorumdan gizli acile gittim. Orda dayadılar prilam’ı olmadı zofer’i ellerinde kalıyordum az daha. Ondan sonra sesimi çıkarmadan galetayla geçirdim süreci mecburen

sbloztrkk123 ayyy aynı bende öyleyim nöbete gelirken zorla kalkıyorum onun dışında hiç bi şey yapmak istemiyorum yemek yiyemiyorum

sbloztrkk123 doktorum prilam dr verdi gece iki tane alıyordum bende bi işe yaramadı daha sonra onzyd tablet verdi o rahatlatıyor ama endikasyonları biraz tedirgin ediyor

Zofer öneriyorum bulan kişiye sirekli dua etmiştim 5 ay kustum Allah yardım etsin

sbloztrkk123 yaşamaz olur muyuz 🤢 15. Haftaya kadar devam etti bende insanların sesinden tvdeki görüntüden bile öğürüyordum. Yaşama hevesim kalmamıştı. Prilam kullandım bir de limonlu su yapıyordum o iyi geliyordu yeşil elma cacık felan yiyebiliyordum sadece. Onlar ferahlatıyordu. Allah yardımcın olsun geçecek inşallah ❣️