Merhaba 🌸 neden terslenesiniz ki gayet doğal bir soru sormuşsunuz🥰
Bende rahimde çok hissediyordum hatta baskı şeklinde de oluyordu bazen. Doktora bile gitmiştim çok şükür bir şey yoktu. Artık büyüyor ondan oluyor 🥰🌸
PPerihan2727
- 12 Nis 2023
- 8 May 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Bebek hareketleri rahimde hissetmek🙄 tartışmasında
- SÜTÜM BİR VAR BİR YOK tartışmasında
Fhjddk
Merhaba kızlar oğlum 2 haftalık oldu. Ben sezeryanla doğum yaptım ve sütüm 3. Gün geldi. Zor bela emmeye alıştırdık. Çok iyi gidiyorduk ama sütüm gelmiyor bazen. Bir çok oluyor bir hiç olmuyor. Bu neden böyle oldu. Ne yapabilirim süt artması için
- Sezeryan doğumla alakalı merak edilenler tartışmasında
Ayse5100 merhaba bugün 11.günümüz sezeryan oldum. Sonda meselesini siz söyleyince fark ettim inanın. Takarken uyuştuktan sonraydı çıkarırken ise benimki uzun süre kalmıştı beklenen idrar seviyesine ulaşılamadığı için tabi uyuşma hissi de bitmişti ama hiç acı hissetmedim neredeyse. Bastırma olayı da bastırdılar ama uyuşma etkisinden heralde onda da sadece hafif baskı şeklinde hissettim. Sonrasında toparlaması biraz zor ama o da geçiyor çok şükür. Korkmayın rahat olun 🌸🙏🏻
- BEBEĞİM DOYUYOR MU tartışmasında
Mavi11 kakalı bez sayısı 5 6 oluyor çişle beraber olan daha az. Kakası sarı renk. Öyle yapmaya çalışıyorum bende 2 saatte bir. Ama çok çabalıyoruz bende o da. Bazen çok diretiyor emmiyor. Bazen sorunsuz emiyor. Anlamıyorum o yüzden
- BEBEĞİM DOYUYOR MU tartışmasında
Merhabalar.. Bebeğim 6 günlük 3 gündür emiyor ama ben doyup doymadığını anlamıyorum. Emiyor ama göğsümde hala süt kalıyor. Bazen uyumuyor bazen uyandıramıyorum. Kafama çok takıldı. 😔 Ne nasıl oluyor bilgi alabilirsem çok mutlu olurum
- Sezaryen doğum sonrası tartışmasında
Gysa aynenn bende hala öyle işte geçer ama inşallah hemen toparlanırız🙏🏻
Nisanduaaa1 Geçmiş olsun. Aynen vallahi insan hiç geçmeyecek sanıyor. Dediklerinizi yapmaya çalışıyorum 🙏🏻🌸
Berraneva Bugünler de geçer diyelim o zaman çok geçmiş olsun 🌼
Kızlar sezeryan sonrası kaç güne toparlanıyor benim bugün 3. günüm ama hala ağrı sızı var oturup kalkamıyorum. Sizlerde durumlar nasıl oldu bu normal mi. Ben mi çok kötüyüm
- Aralık annellerii ne durumdasınızz tartışmasında
39+3 3 gündür hafif ve düzensiz sancılar yokluyor onun dışında bir şey yok 🥲 Hepimiz sağlıkla kavuşuruz umarım bebişlere 🙏🏻
- 38.hafta Bebek kilolari tartışmasında
38de 3570di 39da da 3660 çıktı yani kilo alımı durmuş :) Gelmiyor henüz bakalım👼🏻💙
- Cuma sezeryan oldum tartışmasında
Merhaba geçmiş olsun.🌸
İnşallah bebeğiniz en kısa zamanda çıkar küvezden 🙏🏻
Şuan nasılsınız dikişler falan çok acıyor mu gerçekten de sezeryan sonrası çok mu zor ben şuan 39+2deyim ve normal görünüyor ama doktor belli de olmaz şeklinde konuştu çatı muayenesinde. İkiside gözümü çok korkutuyor gerçi 🥲
Tekrar çok geçmiş olsun 🌸 - Son 10 gün uyku tutmuyor sizde durumlar nasıl? tartışmasında
Son 8 ve uyku neredeyse sıfır 😪 ne gece ne de gündüz. Sağlıkla gelsin de miniklerimiz napalım 🥲
- Doğuma son ….. gün kaldı? tartışmasında
Bereninannesiii Son 10.. 🥲💙
- Grip ve doğum tartışmasında
Aryaninannesi22 Darısı başımıza inşallah çok sağolun 🌸🙏🏻