Kızlar sezeryan sonrası kaç güne toparlanıyor benim bugün 3. günüm ama hala ağrı sızı var oturup kalkamıyorum. Sizlerde durumlar nasıl oldu bu normal mi. Ben mi çok kötüyüm
Sezaryen doğum sonrası
Bende oyleyim maalesef. Bugün üçüncü günüm canım. Annem olmasa yandım. Ağrı sızı var. Merdiven inip çıkmak can yakıcı. Ağrı kesici ile duruyorum.
Perihan2727 canım bize 10 gün oldu bugun ilk 4 gün çok kötüydü hiç bitmeyecek sandım ama 3′4 gündür iyiyim klozet kullan evin içerisinde yürü sıcak şeyler tüket bende hiç geçmeyecek sandım ama şükür iyiyim
Perihan2727 normal 3 gün daha yeni acır ciz ciz
Perihan2727 normal canım benimde ikinci günüm aynıyım zorlanıyorum baya kalkarken otururken
Berraneva Bugünler de geçer diyelim o zaman çok geçmiş olsun 🌼
Nisanduaaa1 Geçmiş olsun. Aynen vallahi insan hiç geçmeyecek sanıyor. Dediklerinizi yapmaya çalışıyorum 🙏🏻🌸
Gysa aynenn bende hala öyle işte geçer ama inşallah hemen toparlanırız🙏🏻
Perihan2727 bir haftaya geçiyor canım benimde baya ağrım oldu hep öyle kalacak sandım zorlandım Allah’tan ailem yakın da yerimden bile kaldırmıyorlardi bir hafta içinde geçti soğuğa çok dikkat et hiç soğuk kapma evin içinde yürü Nescafe iç gaz falan attırıyor rahatlatiyor bir kaç güne geçer inşallah seninde