Mina_yldz60 hayırlı olsun canım sağlıkla.buyusun.. spinal miydi ameliyat sırasında heyecan falan yaptın mı ? Ya da bazıları yazmış ya bulantım oldu nefesim daraldı falan diye bu tarz şeyler yaşadın mı ?

yanikkozaanne spinal oldum kuzum olabildiğince sakin olun nekadar sakin olursanız okadar güzel geçiyo korkulucak hicbisey yok miğde bulantısı oluyo söylüyosunuz hemen bi ilac yapiyo serumun icine saniyeler icinde geciyo bebeği cikardikdan sonra o ilk an ôpmem cok güzeldi bebeğim küvezde şuan solunum sıkıntısından dolayı dualarinizda bizide eksik etmeyin lütfen

Merhaba geçmiş olsun.🌸
      İnşallah bebeğiniz en kısa zamanda çıkar küvezden 🙏🏻
      Şuan nasılsınız dikişler falan çok acıyor mu gerçekten de sezeryan sonrası çok mu zor ben şuan 39+2deyim ve normal görünüyor ama doktor belli de olmaz şeklinde konuştu çatı muayenesinde. İkiside gözümü çok korkutuyor gerçi 🥲
      Tekrar çok geçmiş olsun 🌸

Perihan2727 3 günüm bugün arada bir ağrılarım oluyo yürürlen daha tam hareket edebilmiş degilim

Mina_yldz60 Kaç kez geldiler basmak için acaba kimine basiyorlar kimine basmıyorlar neden acaba