Kizlar cuma günü sezeryan ile doğum yaptîm sormak istedikleriniz varsa cevaplarim
Cuma sezeryan oldum
Mina_yldz60 hayırlı olsun canım sağlıkla.buyusun.. spinal miydi ameliyat sırasında heyecan falan yaptın mı ? Ya da bazıları yazmış ya bulantım oldu nefesim daraldı falan diye bu tarz şeyler yaşadın mı ?
Mina_yldz60 devlette mi oldunuz doğumu özelde mi?
yanikkozaanne spinal oldum kuzum olabildiğince sakin olun nekadar sakin olursanız okadar güzel geçiyo korkulucak hicbisey yok miğde bulantısı oluyo söylüyosunuz hemen bi ilac yapiyo serumun icine saniyeler icinde geciyo bebeği cikardikdan sonra o ilk an ôpmem cok güzeldi bebeğim küvezde şuan solunum sıkıntısından dolayı dualarinizda bizide eksik etmeyin lütfen
Seherkorkmz özelde oldum canım
Mina_yldz60 Çok geçmiş olsun gözünüz aydın karniniza bastılar mi acaba en korktuğum şey sezeryanda
Merhaba geçmiş olsun.🌸
İnşallah bebeğiniz en kısa zamanda çıkar küvezden 🙏🏻
Şuan nasılsınız dikişler falan çok acıyor mu gerçekten de sezeryan sonrası çok mu zor ben şuan 39+2deyim ve normal görünüyor ama doktor belli de olmaz şeklinde konuştu çatı muayenesinde. İkiside gözümü çok korkutuyor gerçi 🥲
Tekrar çok geçmiş olsun 🌸
Mina_yldz60 çok teşekkür ederim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insAllah siz de bize dua edin
inci_tanesi bastılar ama ben cok rahatsiz olmadim açıkcası nefesimi felan kesmediler basarken
Perihan2727 3 günüm bugün arada bir ağrılarım oluyo yürürlen daha tam hareket edebilmiş degilim
yanikkozaanne insallah canim rabbim bütün evlatlarimizi bağışlasın bize insallah
Mina_yldz60 kaç haftalık
Kahvesever 36+6 da sancilarimin baslamasiyla erken geldi
Mina_yldz60 Kaç kez geldiler basmak için acaba kimine basiyorlar kimine basmıyorlar neden acaba
Mina_yldz60 Hayırlı olsun. Öksürük var mı sizde ?