22+1 haftalık hamileyim ayaktayken bebeğimin hareketini rahimde hissediyorum rahimime doğru vuruyor ilk başta emin olamadım sonra iki kere daha vurunca emin oldum bazen yatarken de sol tarafıma rahimde hissediyorum bunun sebebi nedir orda olması normal mi ? 😞 İlk hamileliğim bilmiyorum lütfen düzgün cevaplar verin terslemeyin 🙏🏻
Bebek hareketleri rahimde hissetmek🙄
momlife_7 doktorum bana normal dedi
Alanı büyüyor ve sanırım daha yukarı da cıkmadı bebek benimde orda hissettiğim oluyor ve bazen toplanıyor. Ve oraya vurdukça wcye gidiyorum yap da yer açılsın diyor bildiğin
Bende 21+3 üm
cok şiddetli ve sürekli olursa yine de tedbir amaçlı muayeneye gidin bence
Çok normal her an her yerden vurabilmek gibi bir huyları var 😀
Yeniannis_ yok çok şiddetli ve olmuyor ara da sırada oluyor suan karnıma doğru çıktı oturuyorum göbek deliğimin az asagısında alt karnımda hissediyorum ama yine de ordan vurduğunda rahimde de hissediyorum iki gün sonra gideceğim soracağım doktoruma anlamadım bende normalmidir
Merhaba 🌸 neden terslenesiniz ki gayet doğal bir soru sormuşsunuz🥰
Bende rahimde çok hissediyordum hatta baskı şeklinde de oluyordu bazen. Doktora bile gitmiştim çok şükür bir şey yoktu. Artık büyüyor ondan oluyor 🥰🌸
Perihan2727 merhaba ☀️ bazı insanlar var bura da bir kaç kez şahit oldum terslemelerine o yüzden endişelendim açıkçası 🙏🏻 ama cevabınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı resmen daha 22 hafta erken olduğu için endişelendim açıkçası nette bile bebek doğuma yaklaştığı olur diye yazıyor yani son haftalarda biraz tedirgin oldum o yüzden yazmak istedim 🥹
momlife_7 benim de toplanma şeklinde oluyor doktorum normal dedi
Stres yapmayın o tarafınıza denk geldiğinde karnınızı sevin direk kaçıyo zaten😂
momlife_7 bu arada millet neler paylaşıyor linçlenmiyor da bundan tersliycek olan birisi varsa bence direk muayene alayım bi doktora göstereyim kendisini
Herkese verecek bi cevabınız olsun , hiç o ne der diye düşünmeyin hayatınızda , öpüldünüz♥️🌸
momlife_7 ben 2 bebeğimide 25 ten sonra göbek deliğinde hissetmeye başlamıştım . Öncesinde hep alttaydı
Yeniannis_ yaa benim ki kaçmıyor valla hiç ıstıfını bozmuyor bıcırık😍🥹 çok tatlılar şimdiden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🤲🏻
Yeniannis_ çok teşekkür ederim canım çok haklısınız 😍 bazen insan cevap vermekten bile yoruluyor öyle patavatsızlsr var ki…🥹
EmineDefneGokce ben genelde göbek deliğimin altında hissediyorum bazen rahim bölgemde ☺️ ama çok şükür hissettiren rabbime sağlıkla gelsin bıdıklar 🥹🤲🏻
Ben alttan çıkıcak falan sanıyorum bazen doktor gayet normal dedi endişelenme 😂
31+3 üm ama bebek hep aşşağıda benim daha doğrusu ayakları aşşağıda ve sürekli alt bölgemde hissediyorum dün gece hatta baya canım yandı acile gitmeyi bile düşündüm ama vazgeçtim korkutmuyor değil ama 2. Gebeliğim ve 2. Sezeryan olacak o yüzden ağrılı olabilir demişti dikiş olan bölgemde hareket ettiği için canımı çok yakıyor ama o bile mutlu ediyor çünkü biz onu abisinden sonra 6 yıldır bekliyoruz 🥲
momlife_7 amin inşallah ♥️ benimki çok güzel kayıp gidiyor 😂😂 nazlı bi oğlum olcak sanırım şey diyormuşum anasına çekmiş 😂😂