Perihan2727 ihlamur çay sıcak çorba bunlar rahatlatır mutlaka bide bol bol uzan kendini terlet
Grip ve doğum
Önerileriniz için çok teşekkür ederim 🌸
Perihan2727 bugün aile hekimime sordum. Grip olduğumda ne yapmalıyım. Sadece parol dedi. Ağır olursa ona göre ilaç dedi. Ihlamuru söyledim günde bir fincandan fazlası idrar yollarını temizlediğinden düşüğe neden oluyor dedi. İnternetten de baktım böyle diyor. Ihlamuru kontrolü tüketmekte fayda olabilir
Perihan2727 bugun aynı soruyu doktoruma sordum bana bol bol c vitamini içeren şeylerle beslenmemi vitaminlerini devam etmemi bol su icmemi ateş falan olursa parol icmemi söyledi geçmiş olsun inşallah hemen atlatirsiniz🙏🙏
Perihan2727 canım nasıl oldun? 37+4 bende çok hastayım doğuma bir hafta kaldı nasıl geçecek bu😔
Mcolci Hala aynıyım 😢 Bitki çayları zencefilli süt çorba hepsini içmeye çalışıyorum. Nasıl doğum yapacağım bilmiyorum 😪 Allah ikimize de şifa versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Perihan2727 amin kuzum aminn🤲 Nasıl bir grip bu anlamadım gözlerim burnum hiç durmadan akıyo boğazım çok kötü iyileşemeyecekmişim gibi geliyo 😔 Doktoruma sormayı unuttum bebeğe geçer diye korkuyorum. Sende bir sorun oldu mu ?
Mcolci Şuan yani anne karnında bebeğe bir şey olmaz sadece biz üzgün halsiz olduğumuz için onu hissedermiş. Benim kaygım şu yönde böyleyken doğum olursa dünyaya geldiğinde bulaşır ona diye korkuyorum 😪 Zamanlamamız çok kötü oldu inşallah hiçbir şey olmadan geçer her şey
Perihan2727 Daha erken gelmezse benim pazartesi günü doğum olacak inşallah geçer o zamana kadar😔 Rabbim kolaylıklar versin hepimize çok geçmiş olsun canım şifalar diliyorum🤲💐🌺
Perihan2727 doğum yaptığımda bende hastaydım burnum tıkalıydı derin nefes al dediler alamadım ama bi sorun olmadı korkma
Aryaninannesi22 Darısı başımıza inşallah çok sağolun 🌸🙏🏻
Perihan2727 insallah sağlıkla gelsin bebişiniz🤍