Zeynaaa0101 merak etme gecicek ve sen o günleri bile ozliceksin emin ol♥️
Oznr001

- 22 Tem 2024
- 30 Ağu 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Yardımınıza ihtiyacım var.. tartışmasında
- Yardımınıza ihtiyacım var.. tartışmasında
Zeynaaa0101 normalde uzun zamandır burda yazmiyordum girmiyordum daha doğrusu ama senin yazını okuyunca direk aklıma kendi gecirdigim o 9 ay geldi direk beni yazmissim resmen düşünmekten cildirdigim yine aynı şeyleri mi yasicam diye sabahladigim o gecelr gerçekten seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama şunu bil zaman çok hızlı gecicek ve sen allajin izniyle bebeğini kucağına alıcaksın bende preeklamsi ile ilk bebeğimi kaybettim 34 haftalık doğdu 20 gün kuvezde kaldi ve uçup gitti meleğim sonra tekrar hamile kaldım ve her günüm bana bir yıl gibiydi düşünmekten yine aynısı mi olucak olurda ben naaparim yok şöyle yok böyle her gün dusunki her hastaneye gittiğimde tansiyonum uçuyordu stresten her gittiğimde doktor yatış veriyordu hastanede olunca stresim azaliyordu tansiyon düşüyordu tekrar gönderiyorlardi yani çok uzun ve stresli bı 9 ayın sonunda bebeğime kavuştum her an acaba bebeğimi kaybeder miyim acaba efken dogurur muyum ya bu sefer doğumda ölürsem diye diye hamilsligmi mahvettim ama Allah’a şükür bebeğime kavuştum yani demem o ki Allah’a dua et ve kendimi akisaa bırak anın tadını çıkarmaya çalıs nasipten öte yol yoktur insallh sejde bebeğine sağ salim kavuşursun canım bunu yazmamın sebebi yalnız değilsin bizde aynı yollardan geçtik ve geçti gitti seninde gecicek ♥️♥️
- Sezeryan olup son gün ecoprin içenler tartışmasında
Merakliana6 ben ineyi vurduğun gün ameliyat oldum bı sorun olmadı
- Evlilik yıldönümü tartışmasında
Aybarssmom_ gerçekten çok zor😂😂
Kizlar eşime ne hediye alabilirim sizce
- 24 saatlik idrar protein tartışmasında
Ervaduru hiç tuz tuketmedim yürüyüş yaptım tabiki bol yoğurt kefir avakado brokoli tükettim ben ete bile tuz atmadan pisiriyordum tadı çok kötü oluyor insan çok zorlanıyor ama inan gecicek bebeğini kucağına aldığın zaman bı oh cekiseksin protein kaçağı tansiyon da olurda çok sıkıntılı Allah korusun tabi çok dikkat et bide ben ecopirin kullanitordum
- Bebisi olan anneler bakabilir mi lütfen tartışmasında
Kimse Yok mu kizlar
,,
Kizlar
Kizlar belki saçma gelcek ama ben erken doğum yaptım bebeğim neredeyse bir aya yakın hep uyudu zor uyandırıp emziriyordum sonra kendine geldi artık baya yarawmazdi hiç uyumuyordu şimdi 3 aya gircez bebeğim gündüz sürekli uyumak istiyor saatte bir uyanıp emiyor ama sonra yine uyuyor gece de öyle bı sabah 6 dan 9 ackadar fln uyanık duruyo oynuyo bide akşam yani sorum şu bı sıkıntı olabilir mi
- Sezeryana gaz Sksmasi tartışmasında
- Prematüre annelerine umut...❤️ tartışmasında
Sozde ben ilk de kontrole gidiyordum ama hiç bişi cikammisti detaylı ya girmemistim ikincide hiç bişi çıkmadı işte bı plesanta yaşlanması gerilik fln da olmadı haftasında gitti her gebelik farklıdır diğerini düşünüp tekrar aynı şeyler olucak siyd düşünme bunu bana çok iyi bı doktor söyledi sende böyle düşün