Zeynaaa0101 korkularınız kaybinizdan dolayı çok normal. Olumlu düşünün ki korktuğunuza uğramayın. Ben hiç demir ilacı kullanmadım doğum öncesi. Sağlıcakla doğum yaptim. O bebeğinizin vadesi o kadarmış maalesef. Biz hep acaba ondan mi bundan mi diye düşünüp duruyoruz ama bazen tevekkül edip bırakmak en güzeli 🌺

ipekss doğru ömrü okadarmış, Dilerim rabbim bebeğimi bana bağışlasın. Onu sağlıkla kucaklayım. İyi düşünmek istiyorum ama her daim kötü düşünmeden edemiyorum.

Zeynaaa0101 çok haklısınız insanin beyninde binbir düşünce dolanıyor. Ben de ikinci çocuğumu kuveze koydum bunda da aynı olur diye korkup durdum sürekli. Kafanızı başka şeylerle meşgul etseniz belki daha az aklınıza gelir.

ipekss bilmiyorum telefonla da uğraşsam dişsrda da olsam sürekli aklıma geliyor ama sonra inanıyorum ya bu bebeğimi sağlıkla kucaklayacağım aynısını olacak diye bişey yok diyorum. Sonra bakıyorum ee işte bunu yapmasam böyle olur şöyle olur inan hep şu şekilde düşünceler var.. şu 35 li haftaları geçip sezeryana girmeyi o kadar çok istiyorum ki onu sağlıkla kucaklayıp evimize getirip büyütmeyi

Nr_avc3 merhaba çok üzüldüm acını tazelemek istemem ama sormak istiyorum kendin mi farkettin yoksa kontrolde mi bebeğini kaybetttiğin ortaya çıktı

Zeynaaa0101 kardeşim Allah’a güvenmen lazım. Hersey Allahin izniyle oluyor. Dua edip O’na siginacaksin. Rabbim saglikla sihhatler kucağına almayı nasip etsin ..

muhammedd estağfurullah evet kendim fark ettim hareketlerini hissetmemiştim

Zeynaaa0101 içini ferah tut hiçbir şey olmayacak .her gebelik aynı değil ben ikinci çocuğumu kaybettim ciddi bir kalp sorunu vardı.ayni sizin gbi korkuyordum ama çok şükür suanki gebeligimde hiçbir sorun yok .bebeğin dünyaya gelecekse ona hiçbir şey olmaz.hic endişe etme boşuna.hamileliginin tadını çıkar.bende sizin gbi tedirginlik ne yesem napsam nasıl iyi baksam diye.bu yaşanılan olumsuz durumdan kaynaklanıyor.ama işin gerçeği bebek saglikliysa sen ne şekilde bakarsan bak sağlıklı doguyo böyle düşün ve beynini olumlu yonlendir strese girme.

Zeynaaa0101 normalde uzun zamandır burda yazmiyordum girmiyordum daha doğrusu ama senin yazını okuyunca direk aklıma kendi gecirdigim o 9 ay geldi direk beni yazmissim resmen düşünmekten cildirdigim yine aynı şeyleri mi yasicam diye sabahladigim o gecelr gerçekten seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama şunu bil zaman çok hızlı gecicek ve sen allajin izniyle bebeğini kucağına alıcaksın bende preeklamsi ile ilk bebeğimi kaybettim 34 haftalık doğdu 20 gün kuvezde kaldi ve uçup gitti meleğim sonra tekrar hamile kaldım ve her günüm bana bir yıl gibiydi düşünmekten yine aynısı mi olucak olurda ben naaparim yok şöyle yok böyle her gün dusunki her hastaneye gittiğimde tansiyonum uçuyordu stresten her gittiğimde doktor yatış veriyordu hastanede olunca stresim azaliyordu tansiyon düşüyordu tekrar gönderiyorlardi yani çok uzun ve stresli bı 9 ayın sonunda bebeğime kavuştum her an acaba bebeğimi kaybeder miyim acaba efken dogurur muyum ya bu sefer doğumda ölürsem diye diye hamilsligmi mahvettim ama Allah’a şükür bebeğime kavuştum yani demem o ki Allah’a dua et ve kendimi akisaa bırak anın tadını çıkarmaya çalıs nasipten öte yol yoktur insallh sejde bebeğine sağ salim kavuşursun canım bunu yazmamın sebebi yalnız değilsin bizde aynı yollardan geçtik ve geçti gitti seninde gecicek ♥️♥️

Zeynaaa0101 öncelikle sakin olun başka şeylerle ilgilenin ki cok düşünmeyin böyle şeyleri benim demir değerlerim 2 ne yaptıysam yükselmiyor ilaçla alakalı degil ama siz böyle kötüyü çağırarak ilerlerseniz paranoyak olursnz kendinize bunu yapmayın bebeği strese sokmayın

Oznr001 aynen çok zor evladını toprağa vermek bende sürekli korkular içindeyim. Ama inanıyorum rabbim bebeğimi bana bağışlar inşAllah. Yeri geliyor tamam ya düşünmeyeceğim diyorum ama gine düşünüyorum sanki zaman durmuş bana geçmiyor gibi… geriye kalan 16 hafta nasıl geçecek ?

-obiranne- doğru, her gebelik bir değil ama korku hiç geçmiyor ke yapsam ustesinden gelemedim

Zeynaaa0101 rabbim verende o alanda o şimdi sana bu evladını yolluyor ki teselli bulasın bence böyle şeyler düşünecegine şükret her zaman şükret ki allah tamamına erdirsin saglıkla gelsin bebişin inşallah hersey gönlünzce olur rabbim size gönül ferahlığı versin

Zeynaaa0101 rabbim verende o alanda o şimdi sana bu evladını yolluyor ki teselli bulasın bence böyle şeyler düşünecegine şükret her zaman şükret ki allah tamamına erdirsin saglıkla gelsin bebişin inşallah hersey gönlünzce olur rabbim size gönül ferahlığı versin