Hanımlar sorun oldu mu ameliyatta ? İnşaAllah Doğuma gireceğim dün içtim tedirginim
Sezeryan olup son gün ecoprin içenler
Lütfen bilen biri yazabilir mi
Kimse yok mu
Merakliana6 ben oksapar kullanıyorum doktorum sezeryan gününden bir hafta önce bırakmamı söylemişti doktorunuza danıştınız mı?
Merakliana6 Canım merhaba. Ben de ecopirin kullanıyorum, 31 haftalık hamileyim ama doktorum 34. Haftada ecopirini kesicez dedi,bana. Son güne kadar doktorun sana nasıl içirttii ilginç gerçekten 🤔
gorki3408- şöyle bir anda açılmam gerçekleşti her şey bi anda oldu benim zaten erken Doğum riskim vardı. Ne yapacağım biraz tedirginim. Özeldeki doktorum içiriyordu devlette ¾ ölü ya da düşüğün olacak diyip vermiyorlardı özeldeki doktorum da iç dedi. Şimdi Doğuma son bir gün ya da iki gün çok tedirginim
hkozduran danışacak durum kalmadı ki artık açılmam başladı sancım düzenli son zamanlarım… mecbur alacak sezeryana makat gelişi zaten
Merakliana6 anladım canım. İnşallah sağsağlim bebeğine kavuşursun 🥰🧿 Dua edicem senin için 🤲🌸
Merakliana6 ben ineyi vurduğun gün ameliyat oldum bı sorun olmadı
gorki3408- ecoprin kullanırken bacaklarda morluk oluştu mu veya vücudun herhangi yerinde
Fadimr Yok ben de olmadı