Zeynaaa0101 rabbim verende o alanda o şimdi sana bu evladını yolluyor ki teselli bulasın bence böyle şeyler düşünecegine şükret her zaman şükret ki allah tamamına erdirsin saglıkla gelsin bebişin inşallah hersey gönlünzce olur rabbim size gönül ferahlığı versin

Zeynaaa0101 rabbim verende o alanda o şimdi sana bu evladını yolluyor ki teselli bulasın bence böyle şeyler düşünecegine şükret her zaman şükret ki allah tamamına erdirsin saglıkla gelsin bebişin inşallah hersey gönlünzce olur rabbim size gönül ferahlığı versin

Zeynaaa0101 kan tahlilinde o değerleriniz düşük çıkıyor ve doktor uyarıyor kan ilacı demir ilacı magnezyum kullanmadınız mı diye ??

Zeynaaa0101 ilk iki ay kan ilacı kullandım iki aydır o kadar kötü bulantım kusmam var ki mümkün değil içemiyorum tabiki doktorların verdikleri bütün vitaminler, ilaçlar bebeğimiz ve bizim sağlığımız için ama kendini bu kadar üzme bu ilaçlara hiç ulaşamadan bile doğum yapan insanlar var iyi düşün hep aynı şey olacak değil hamileliğinin tadını çıkarmaya calis bazı şeyler ne yapsakta bizim elimizde olmuyor Allah kimseyi bu şekilde sınamasın

Betuss7 yo sıkıntı yoktu kanlarımda ama yeni başladım demir ilacına