BabyLoveeee 🤣 unutmuşta olabilirler bizi 🤣🤦♀️
HHalime_1907
- 6 Ağu 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 00:00 itibariyle bebiş doğdu butonu💃🏻 tartışmasında
BabyLoveeee evet erkek 🤭
BabyLoveeee hayır 🤷♀️🤣
BabyLoveeee biz 35 olduk bana gelmedi 🤷♀️🤭
- Hamile olduğunu bilmeden Covid ilacı kullanan oldu mu ? tartışmasında
dddy bende son adet tarihinde kovittim testte cıkmayınca ilaç kullandım sonra adrt olmadım bir daha hamile oldugımu öğrendim 1 ay sonra ilkte sorun yoktu ama detaylıda kalbinde sorun cıktı kalp odacıklarının yeri ters ameliyatıda olmayan nadir görülen birşey şuan bekliyoruz dogumu bakalım😔
- 6+5 haftalık hamileyim bişe hissetmiyorum :( tartışmasında
dduygu1 bende hiç bir belirti yoktu (halada yok hareketleri hariç )uyku harici. Hatta bişey mi var diye kaç kere acile gittim bilmiyorum 🤣🤦♀️
Beysaa ben yaptırmıştım
- Bebekte Büyük arter transpozisyonu tartışmasında
Cansurts çok geçmiş olsun bizde yiğenimde yaşadık malesef olmadı ama ameliyatı iyi geçende vardı üniversite hastanesinde
Şimdi benimde bebeğimde kalp odacıkları ters ameliyatıda yok diyorlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😞 - Bebeğin kalbinde sorun olanlar 😞 tartışmasında
Yorumları tek tek yanıtlayamıyorum bir sorun var galiba 🤷♀️ Hepinize teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alırız.
Sağ ventrikül solda, sol ventrikül sağda ameliyatı olmayan bir kalp anamolisi - Bebeğin kalbinde sorun olanlar 😞 tartışmasında
Merhabalar
Önce detaylı ultrasonda sonra cocuk kardiyolajisinde bebegimin kalp odacıklarının yerinin tam tersi oldugunu öğrendik ilk kalp doktoru ameliyatının olmadıgını en fazla 10 sene yaşayacagını söyledi
Üniversite hastanesine yönlendirdi orda profösöre gidiyoruz artık takipli böyle yaşayadabilir bilemeyiz dendi
İlkte cok üzüldüm cok ağladım şimdi herşey allahtan diyorum
Nadir görülen bir durum oldugunu söylediler
Bazen ne düşünücem ne yapıcam hiç bilmiyorum 😞 - 📌İsimli Hastahane Çıkışı tartışmasında
UrasEgeBabysMom instagramda butik bebe yaptırdım çok güzel kaliteli tam kışlık geldi çok begendik biz
- Erkek bebek ismi 😞 tartışmasında
mirayim_00 çok haklısınız en iyisi eşimle karar verip öyle söylemek galiba
4438bebegim aynen artık kimseye söylemicem
Merhabalar 🥰
Bir türlü erkek ismi bulamıyorum.
yusuf mirza istedim herkes mirza ne falan deyip aklımı karıştırıp morelimi bozdu 🤦♀️
İsim önerilerine acıgımm 🥰