Merhabalar
Önce detaylı ultrasonda sonra cocuk kardiyolajisinde bebegimin kalp odacıklarının yerinin tam tersi oldugunu öğrendik ilk kalp doktoru ameliyatının olmadıgını en fazla 10 sene yaşayacagını söyledi
Üniversite hastanesine yönlendirdi orda profösöre gidiyoruz artık takipli böyle yaşayadabilir bilemeyiz dendi
İlkte cok üzüldüm cok ağladım şimdi herşey allahtan diyorum
Nadir görülen bir durum oldugunu söylediler
Bazen ne düşünücem ne yapıcam hiç bilmiyorum 😞

Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını verir inşallah 🤲🏻 benim bebeğimde de bir çok sorun var yaşamaz diyorlar hatta bugüne kadar yaşamaz anne karnında ölür dediler ama Rabbim bilir en iyisini ve en güzelini Allah büyük 🤲🏻

Halime_1907 çok üzüldüm. Umarım doktorların yanlışı vardır ve bebeğiniz sağlıkla dogar 🥺 Rabbim size ferahlık versin

Halime_1907 tam olarak hastalığın adı ne rnder ödemiş var cocuk doktoru bir numaradır dıyebilirim.. onunla irtibata gecın dogunca

Halime_1907 Geçmiş olsun benim kızım da kalp hastasıydı kalbinin yarısı yoktu 1. Ameliyatını atlattı ancak 2. Ameliyatı kaldıramadı kuzum inşallah rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin size bağışlasın inşallah 🙏hangi hastane acaba

Yorumları tek tek yanıtlayamıyorum bir sorun var galiba 🤷‍♀️ Hepinize teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alırız.
    Sağ ventrikül solda, sol ventrikül sağda ameliyatı olmayan bir kalp anamolisi