• Gebelik
  • 6+5 haftalık hamileyim bişe hissetmiyorum :(

Keseyi gördüm ama kalp atışı için 8.haftada gideceğim hastane biraz uzak o sebepten bazı yerlerde okuyorum kasıklarda ağrı oluyor herkeste ama bende yok bulantım da yok sadece halsizlik var
Siz neler hissettiniz bu dönemlerde güzel anneler :)

dduygu1 bende böyle geziyodum 8 haftada Allahh bana bi bulanti geldi 4 ay sürdü tam 4 ay anam ağladı her gun kus ruh gibi geziyodum cok takilma

Unlukacar
      Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı insan korkuyor kalp atışımı duyabilecekmiyim her şey yolundamı falan diye

dduygu1 aklına hiç kötü getirme canım iyi düşün güzel geçsin hamileliğin ben yemek kokusundan bile tiksinmedim çok rahat geçti inşallah seninde öyle güzel geçer anormallik hissettiğinde git doktora ama kimsenin hamileliği ile kendini kıyaslama canım hep endişe edersin ozaman

Unlukacar Çokk teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok haklısınız kıyaslama yapmamak en doğrusu ☺️

dduygu1 hamileliğim boyunca hiç belirtim olmadı desem yeridir hareketlerini hissedene kadar hamile olduğum bile aklımdan çıkıyordu

dduygu1 valla öyleyse en güzeli canım inşaAllah öyle devam etsn bende 6 haftalıkken aynı senin gibi söyledm 7. Haftada kusmaktan ağzıma yemek sokamadım gece bile kalkıp safra kustum 12+5 olduk bugün 11. Haftadan sonra azar azar kesildi çok şükür ama o endişe hep oluyo inan daha geçen hafta gittim doktora hiç bir sıkntı yok dedi ama ister istemez acaba oluyo hep bi korku hemen hastaneye gitme isteği anne olmak bu sanırım her an düşünmek ❤🤲

Ben 6+0 im ve meme hassasıyetım var dolgunlaştı kasıklarım sırtım agrıyor cok yorgunum ..
                İlk hamılelıgımde tek kasık agrım vardı bu ıkıncı hamılelgıım daha agrılı gecıyor

Emine2222 hımm anladımm benimde gögüslerimde hassasiyet var biraz uyku hali halsizlik var onada alıştım mı azaldımı bilmiyorum daha az hissediyorum onun dışında kasık ağrım sırt ağrım yok

dduygu1 ne istiyosun bulantidan yerlerde surunmek yemek yiyememek halsiz kalip gucten dusmekmi 😂 herkesin hayalini yasiosun daha ne sukur et 😃

dduygu1 bende yaşamadım hersey normal korkma sen ☺️ Şanslı tayfadanız bizler ne bulantı ne kusma

Zehra9616 hayır tabiki onları istemiyorum ☺️ Sadece kalp atışını duyamamaktan falan korkuyorum kasık ağrısı yok başka belirtiler yok o yüzden sordum sizlere