Merhabalar 🥰
Bir türlü erkek ismi bulamıyorum.
yusuf mirza istedim herkes mirza ne falan deyip aklımı karıştırıp morelimi bozdu 🤦♀️
İsim önerilerine acıgımm 🥰
Erkek bebek ismi 😞
ALPARSLAN
Halime_1907 zaten kimse isim beğenmiyor boşver onları canım sen içine sinen ismi koy ☺️ Biz Ali Pars koyucaz inşallah🧿☺️
Halime_1907 Herkese aynı anda beğendiremezsin zaten:) Ben Berkin koyacağım inşallah 😍
Halime_1907 Aynıyız aklımda Aren var sadece ama çok kararsızım 😬
Halime_1907 😔😔 o kadar haklısın ki bu konuda kimseye beğendiremezsiniz asla.. en sonunda kafama koyup eşimin adını koyucam bende oğluma 😂
Öyle güzel isimler var ki öncesinde söyleyip olumsuz yorumlar alma, soran olursa bakıyorum de, isimler sözlüğü karıştır illaki hoşuna giden olacaktır
Halime_1907 Bertug/göktug/alı asaf
Ataberk, barkın Ben oğluşumun adını ataberk koycam inşallah
Halime_1907 Talha emir koyacağım sana da fikir olsun canım:-D
Halime_1907 kimseyi dinleme içine ne sinerse onu koy biz eşimle Barlas a karar verdik ama her duyan one öyle diyo
Halime_1907 sen kimseye bakma istediğin ismi koy kimseye beğendiremezsin çocuk senin çocuğun çok istiyorlarsa kendileri doğurup koysunlar istedikleri ismi
nurpella aynı şekilde bizde eşimle Aslan’a karar verdik çokta severek, her duyan ay o ne biçim isim, yok çocuğa hayvan ismi mi konur bilmem ne diyor🙄 Hiiç umrumda değil beğenmediysen doğur sen koy diyorum😂😂
Ediz💙
mutlugebeee aynen öyle 😂😂
Halime_1907 yusuf ismink cok seviyorum. Görümcem torununa koydu yusuf Taha 😍
Halime_1907 mirza çok güzel. Ya bide insanlar herşeye bişey buluyor bence kimseyi takma istediğin ismi koy cefasını sen çekiyosun millete bu hakkı verme bence. Muhammed koyanlara bile ay çok ağır bi isim bilmem ne diyolar en basiti yani naparsan yap bahane çok insanlarda
4438bebegim aynen artık kimseye söylemicem