2 hafta önce 2 gün Covid ilacı kullandım daha sonra hamile olduğumu öğrendim. Karantinamiz bitti ve bugün muayene oldum. Doktor çok olumsuz konuştu epey korktuk. Bebek şimdilik sağlıklı görünüyor ama birşey olmaz diyemem kalbi durabilir vs isterseniz gebeliği sonlandırabiliriz bile dedi. Bebeğin kalp atımı var şuan çok endişeleniyorum. Bu tür olay yaşayan veya duyan var mı

dddy canım doktorun saçmalamaş şuan sağlıklı görünüyor ama kalbi dura bilir sonlandıralım ne demek bi anormallik yokki Sen başka bi doktora git canım

dddy sana tek tavsiyem doktorunu değiştir.olmuş bişey yok ortada.kalbi atan bebeği keyfi almak nedir

dddy canım bi yotuber izlemiştim oda covid ilacı kyllanmış doğu bebeği maşallah hiç bişeyi yok doktorlara bakma sen

İstanbul üniversitesinin İlaç röntgen gibi şeyler kullanan insanlar İçin bi bölümü vardı. Riski hesaplıyorlar orayla görüşün bence

dddy eşimin arkadaşının eşi kullanmış. Hiç sıkıntı olmamış çocuk doğdu hatta. Saglikli. Doktorum bana 4 haftaya kadar içilen hiç bir şey çocuğa zarar vermez demisti. Sıkıntısı olmayan kalbi atan çocuğu almak nedir.degistir doktorunu.

dddy bence en kısa zamanda doktorunuzu değiştirin kalbi atan bebeği sağlıklı bir bebeği neden sonlandırıp olumsuz konuşur ki bi insan zaten sağlıksızsa nasibi yoksa olcağı varsa olur

dddy bende son adet tarihinde kovittim testte cıkmayınca ilaç kullandım sonra adrt olmadım bir daha hamile oldugımu öğrendim 1 ay sonra ilkte sorun yoktu ama detaylıda kalbinde sorun cıktı kalp odacıklarının yeri ters ameliyatıda olmayan nadir görülen birşey şuan bekliyoruz dogumu bakalım😔

Valla canım normalde son adet tarihim 14 Kasım’da oldum 18 de bitti 23 Kasım’da covid oldum.hastanede yattım 5 gün covid ilacı kullandım Aralık 30 da adet gecikmem.oldu test yaptım hamileyim değerim falan iyi kese göründu 5 haftalık dedi ama geç döllenme de olabilir sende polikistik var dedi öyleyse daha iyi hastanede yattigin zamana denk gelmemisyir dedi geldiyse bile dedi kalp atışı duyduktan sonra yüksek riskli gebelik bölümüne gonderecem dedi zaten orada gebelik sonlandırmiyorlar dedi oradaki ulturasyonlar daha detayliymis bekliyorum 14 de gidecem inşallah geç dollenme olmuştur doktor değiştir bence yüksek riskli gebeliğe mutlaka göndersinler