Bebeğine isimli hastahane çıkışı yaptıran annelerimiz hangi sayfadan ve ne kadara yaptırdınız?
Bilgilenelim🌸🛍
📌İsimli Hastahane Çıkışı
Bir iki tane sayfa buldum ama bilmiyorum daha yaptırmadim
Aminella Bende bir sürü sayfa buldum ama güvenilirler mi emin olamadım🤦🏼♀️
- Düzenlendi
UrasEgeBabysMom Olivia Tasarım diye Instagram sayfasından sipariş verdim Bekliyorum Kapıda ödeme de var
MiniMiniKus Bende bakayım, teşekkürler🌸
UrasEgeBabysMom cicek sepeti pia baby den yaptirdim kampanyada suandada ben 5 li takim ve battaniyeyi yanindada kesesi hediye 113 tl ye yaptrdim
ikiprensesannesii Fiyatı uygunmuş bakıyorum teşekkürler🌸
UrasEgeBabysMom
Sekertadındatasarımlardan 1 sene önce 100 tl’ye yaptırmıştım simdi fiyatı ne oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️
UrasEgeBabysMom 10lu isimli hastane çıkışını nilesbaby sayfasından 185₺ye yaptırdım 😍
Nilesbaby shop kesinlikle şiddetle tavsiye ederim 😍
Mira tasarımdan yaptırdım 190 TLydi benimki istediğiniz modele göre değişiyor ☺️
UrasEgeBabysMom yaptıracaksınız ve bebeğiniz ilk mekonyum dediği kakasını yapıcak ve o hastane çıkışı simsiyah olucak çıkmıyorda ilk olduğu için kalıyor benim bebeğim öyle yapmıştı 😂🤷♀️
UrasEgeBabysMom ben de yaptırdım instagramda “urasbebetasarimi” isimli sayfadan sipariş verdim. Geçtiğimiz cuma günü sipariş verdim dün akşam üzeri kargoya verildi bugün dağıtıma çıkmış bile kargoyu bekliyorum. Çok hızlı gerçekten ve sayfanın sahibi hanımefendi çok ilgiliydi. Tam istediğim gibi yaptı henüz elime gelmedi ama fotoğraf ve video attı oradan gördüm. Çok güzel yapmışlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum bir göz atın derim 🥰 10lu takım yaptırdım ben 200 TL. Birçok sayfaya sordum en uygun fiyat buydu.
benikibebekannesiyim Ben fotoğraf çekiminde isimli hastahane çıkışını kullanacağım, ilk onu giydirmem teşekkürler bilgilendirdiğiniz için😊
Calisananne25 Çok teşekkürler bakıyorum💙
Ben madre bebekten yaptırdım henüz gelmedi ama fiyat olarak uygun geldi bana internet sitesinden veya instagramdan bakabilirsiniz 10lu set 180e yaptırdım şimdi puset örtüsü ve birde kendime lohusa takımı sipariş vericem ama önce bi ürünüm gelsin ondan sonra 😊
Tuğba kuğudan sipariş verdim bende daha gelmedi
UrasEgeBabysMom Butikbebecik insg. Sayfasında 11 parça 180 TL. Yaptırdım memnun kaldım isterseniz inceleyin Max 7-8gune elinde oluyor
UrasEgeBabysMom ben instagramda atelyorakun a yaptırdım 230 tl