Nagihankilic canim begendigin bir isim varsa esinde begeniyorsa olur diyorsa yaptir emzik zincirini isimli hastane cikisini degistirmezsin bir daha :) ben de senin gibi oldum ya degistirsem mi su isim daha mi guzel dedigim cok oldu sonunda karar verdim hazirligimi yaptimm kendimi durdurdum :) :)
EEbru0156
- 29 Ara 2019
- 17 Eyl 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek tartışmasında
- Bebek arabası tartışmasında
- Sizce nasıl??? tartışmasında
- Erkek bebek isim önerileri tartışmasında
- Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek tartışmasında
Nagihankilic meltem koyacam insallah bende cok seviyorum bu ismi hemde degisik bir isim
- Ocak Anneleri sıra bize geliyor🤰 💙 tartışmasında
- Beşik tartışmasında
Busraf44 canim o besigi gormedim ama ben sana park besik oneririm biraz daha hem uygun fiyati hemde kullanimi iki kademeli onunda bebegin buyudugunde topla kaldir bir yere koy o acidan da harika ben park besigi tercih ettim cok oneren oldu bende cok post actim burda besik icin park besik dediler
- 34+1'de Gelen Minik Adamım 💙 Ve Yoğun Bakım Hikayemiz 😢 tartışmasında
- Bebek arabası önerisine ihtiyacım var tartışmasında
- Adelya ismi nasıl sizce ?🤔 tartışmasında
- Sepet beşik tartışmasında
Bbssrr teyzem kesinlikle alma dedi canim bana kullanisli degil dedi bende cok arastirdim ama park besigi cok onerdiler bende macco park besik aldim rabbim saglikli huzurlu kullanmamizu nasip eder insallah cok da sevdim besigi toplaniyor falan kiloya gore 6 yasina kadar kullanilabiliyor birde o yasa kadar kullanmasam bile katlar koyarim bazanin altina ikinci cocugumda tekrar kullanirim :)
- Su tüketimi tartışmasında
- Hayatıma hoşgeldin kızım 🌸 tartışmasında
- bebegin kilosu tartışmasında
- Bebek arabasıı seçemiyorum 🤔🤔🤔 tartışmasında
gulcan_cakir3510 benim icin onemli olan kolay kullanilabilmesi o araba harikaydi denedim hatta kullandim magazada
- Bebek arabasıı seçemiyorum 🤔🤔🤔 tartışmasında
gulcan_cakir3510 canim pusetli arabalar cok agir ve kullanisi biraz zormus teyzem oyle soyledi oda almisti ama memnun kalmadi bende gecen gun magazada chicconun baston modeline baktim tanitimini dinledim biraz pahali yoksa harika bir araba maddi durumun iyiyse kesinlikle onu oneririm bebek icin uyku tulumu falan var arabada yagmurluguda vardi icinde ve araba toplaniyor
- Bebek arabasi önerisi tartışmasında
- Suyum gelmış ben doğuma tartışmasında
- Suyum gelmış ben doğuma tartışmasında
- 37.haftada ikiz bebeklerimi doğuruyorum 🙏🙏 tartışmasında