Merhabalar. Sepet beşikleri çok beğeniyorum ama kullanışlı oluyor mu önerir misiniz ya da sepet beşik yerine nasıl beşik önerirsiniz ♥️♥️
Sepet beşik
Bbssrr bende beğeniyorum ama herkes kullanışsız diyor belli bi aydan sonra bebek kendini falan atıyormuş büyüyen beşik aldım ben
Bende çok beğeniyorum kızlar ama 6. aya kadar kullanılıyormuş almaya gerek yok bence 6 ay için
Bbssrr kesinlikle kullanışsız. Aldım ve bebeğim 3.5 ayda toplasan 10 kere yatmamıştır. Ben memnun kalmadım 🤦🏼♀️
Bbssrr teyzem kesinlikle alma dedi canim bana kullanisli degil dedi bende cok arastirdim ama park besigi cok onerdiler bende macco park besik aldim rabbim saglikli huzurlu kullanmamizu nasip eder insallah cok da sevdim besigi toplaniyor falan kiloya gore 6 yasina kadar kullanilabiliyor birde o yasa kadar kullanmasam bile katlar koyarim bazanin altina ikinci cocugumda tekrar kullanirim :)
Bbssrr ço güzel bende az kalsın alıyodum🤪 ama birkaç ay kullanacaksınız. Bence almayın heyner beşik aldım ben en azından bir sene idare eder sonra oda yapacağım inşallah. Büyüyen beşik de alabilirsiniz yeriniz varsa
Bbssrr internetten yatak uyku seti dahil 680
isimsizbebek yerim var aslında büyüyen beşik de mantikli
Bbssrr ben aldım valla ebatını biraz büyük aldım kurduk valla alt kademe zamanı gelince alt kademeye alcam şuanlık kullanışlı görünüyor açıkcası bazıları çok küçük ondan dolayı evet kullanışlı olmuyor ama bebeşim geldiğinde Görücez ama başka bir anne yanı aklıma gelmedi oda alıp büyüyen beşiği olunca park yatak almadım ondan dolayı