Arkadaslar bebegimin kilo almasi icin ne yapa bilirim kilo almiyor ben aliyorum yiyecekden haric vitamin bebk icin kilo yapicak ilaclar oluyomu
bebegin kilosu
sahibe ilaç var mı bilmiyorum ama süt muz kaşar peyniri ye bebeğe çok kilo aldırıyor
Aras-Altay muzu duymamistim yicem bol bol baklm 470 grm 650 grm olmasi lazim ken zatn ilk bebgimde cok zayiftii
sahibe bence hic zorlamayın son haftalar bebeğe cok yarıyor sonra bebek 4 olursa sezaryan olmak zorunda kalırsınız. Akışına bırakın
sahibe alır alır kilo annesi merak etme 🥰
sahibe canım bende seninle aynı dertteyim ben inanılmaz kilo alıyorum bebek her kontrolde geride çıkıyor ne yediysem olmadı kuruyemiş meyve yiyorum mutlaka sebze yemeği et yemekleri yiyorum hamırişini doktorum azalt dedi onu azalttım pekmez tahin yiyorum yoğurt ve süt tüketiyorum sadece yumurta ve tavuk yiyemiyorum.ama doktoruma sorduğumda sağlıklı beslen her besin grubundan Al dedi özellikle şunu ye demedi
sahibe dikkat et kabız olma muz yerken. Benim bebek ilerde gidio ve inan sadece süt ve meyve(mandılina elma) tüketiorum. Ama günde bir litre süt tüketiork
Konya_gelini mide yanmasi var mandalina ve elmayi cok yiyorum ama esim kiziyo mideni onlar cok yakiyo az ye diye
sahibe yani benim suan 3500 düşünüyorum nasıl olucak dıye daha 12 gün var 40 haftama😢
gulkara Dr. unuz kan akışına baksın belki damarlarda akış yavaştır. Kan akışı yavaşsa Dr. asprin veriyor. Benim o haftalarda 630 gram falandı. 35. Haftadayım Şimdi ise 3 hafta geriden geliyor 😪 bol bol yiyin süt için pekmez ceviz badem yeşillik kefir yoğurt muz yumurta vs aldırıyormuş hoş hepsini yapıyorum ama yine de almıyor benimki de 😔
tgbasltan Maşallah bebişinize 🤗 doktor normal doğum yapabilirsin dedi mı?
Bizde tombik bebek olucaz galiba sezeryan olucaz 😏
sahibe 23 haftada benim bebeğimde 489 gr dı doktor normal dedi detaylı ultroson kafıtlarında da karın bölgesi haftasındaydı
sahibe kac haftaliksin canim