gulcan_cakir3510 canim pusetli arabalar cok agir ve kullanisi biraz zormus teyzem oyle soyledi oda almisti ama memnun kalmadi bende gecen gun magazada chicconun baston modeline baktim tanitimini dinledim biraz pahali yoksa harika bir araba maddi durumun iyiyse kesinlikle onu oneririm bebek icin uyku tulumu falan var arabada yagmurluguda vardi icinde ve araba toplaniyor

Baston modeller cok kullanışlı aslında toplanması da kolay ama bebeği indirip bindirirken ayriyetten puset mi almak gerek cocugu taşımak için pusetli bakıodum bi yandanda 🤔

Allah nasip ederse Kraftın pocket bebek arabasını almayı düşünüyoruz bana çok pratik geldi

Bizde Pierre Cardin escape modelini almıştık indirimden henüz gelmedi ama

Cnm nasıl alacğını bilemiyorm ama bence kesinlikle hantal bir araba alma çünkü onun hantallığı sana yorgunlk olarak dönüyor hafif kullanışlı küçük bişe alabilirsin daha rahat olursn araba sana yük olmaz.

gulcan_cakir3510 bence yeni doğan için travel sistem daha uygun biz sonrasında olmazsa bide baston alırız dedik ama çevremizde hala travel sistem kullanıp memnun kalan kişi çok yani uzun süre kullanılabilir olmasına hafif olmasına kolay katlanabilir olmasına dikkat ederseniz bence en iyisi travel sistem almak ben mesela baby home 965 aldım hem hafif oturma alanı takılı ağırlığı 8 küsurdu sanırım kolay katlanıyor ve geniş ve rahat bir iç döşemesi var uzun süre kullanacağımızı düşünüyorum 1400 gibi bi fiyata aldık ama şimdilerde 1600 civarında sanırım.

Biz casual vista almaya karar verdik hem pusetli hem baston diye. Travellardan bu kadar şikayetçi olan varken kimse neden vistaya yönelmiyor anlamış değilim ama biz mağazada gidip baktık hem travel gibi puseti takılabiliyor hem de sonrasında baston model olarak kullanılabiliyor travel alıp sonra bastona dönmekten iyi bence hem de çok sağlam ve önerilen bir marka

Travel sistem alacağım bende puseti araba koltuğuda oluyor baby2go haggymiydi huggmiydi ole bisey var onunda modelleri hem güzel hem uygun fiyat olarakda.Agirda sanki tasiyamicaz kadarda değil istesek hallolur yani

gulcan_cakir3510 canim ben travel aldim, eger evinde yer varsa ve arabanin bagaji büyükse abartildigi kadarda kötü degil. Tersine yenidogan için cokkk kullanisli. Ozellikle puset hayatimi kolaylaştırdı. Simdi oglum 6 aylık oldu ve pusete sigmiyo, portbebeye yatırıyoruz bastonlar yenidoganlar icin pek konforlu olmuyor maalesef

Bizde pierre cardin trendy plus modelini aldık ne çok ağır ne çok hafif inanılmaz kullanışlı rahat biz çok memnun kaldım. daha kullanmadık ama geldi kurduk denedik gerçekten çok güzel hantal trevellerdan değil bence yenidoğan bebek için en kullanışlı modeller bu modeller.

Cadusal vista modelini inceleyin derim . Uzun araştırma sonunda ben bu arabayı seçtim. Hem baston hem travel sistem diyebiliriz . Kapanınca yer kaplamıyor ayrıca puseti de var

gulcan_cakir3510

1. Travel sistem hayat kurtarıyor
          2. fren sistemlerinin ve gidişinin iyi olması lazım
          3. Bebeği koyduğun pusetin iki tarafa da dönüyor olması
          4. bebek dışarı tarafa bakacak şekilde koyduğunda üstten bebeği göreceğin bir fermuar olması
          5. üstteki açılıp kapanan güneşlikler çok dandik yapılıyor rahat açılır kapanabilir olmasına dikkat et
          6. bebeğin oturacağı kısmın sert olmaması
          7. Kumaşı yıkanabilir olmalı
          8. yatma ve oturma pozisyonu olmalı
          9. arabanın çabuk kapabilir olması
          10. eşya taşıma kapasitesi

Edanurrr casual cadillac a beğenmiştik bizde eşimle sizin dediğinize de bi bakayım bastonu sonra yurtdışından babama getirtirim diyordum..