Arkadaşlar beşik seçiminde özellikle dikkat ettiğiniz bi husus var mı resim ekleyemiyorum ama E bebek ve Heyner Bedding de dikkatimi çeken tahterevalli naturel bebek beşiği var özellikleri 5 tane ayarlanabilir 3 kademeli yatak tabanı(yani bebek büyüdükçe yatak tabanı aşağı kadar inebilir), ön kısım inip bir süre anne yanı beşik olarak kullanımı ve ilerde ön kısmının tamamen çıkartılıp sedir olarak kullanımı mevcut. 5 yaşa kadar da kullanımı varmış. Lütfen yardımcı olur musunuz? 😊

Lütfen yardımcı olun lütfen gerçekten fikirlerinize çok ama çok ihtiyacım var 🙏

Busraf44 canim o besigi gormedim ama ben sana park besik oneririm biraz daha hem uygun fiyati hemde kullanimi iki kademeli onunda bebegin buyudugunde topla kaldir bir yere koy o acidan da harika ben park besigi tercih ettim cok oneren oldu bende cok post actim burda besik icin park besik dediler

Bem tecrübeli annelere danıştım çevremde epey canım hep park yatak önerdiler bende aldım odasında ya da salonda durcak muhtemelen bizim odamızda ztn malesef anne yanına bile yer yok ztn bi süre reflü yatağında yanımda yatırcam, park yatağı 3 yaşına kadar kullanmayı düsünüyorum

• S-Y bunu beğendi.

Busraf44 bende cok kararsızım beşik konusunda. Montesorri beşikden yaptırmak istiyorum odasına. Yanımada normal bi beşik almak istiyorum. Ama herkes park beşik diyor. Park beşiklrr yatagımın yanına sıgmaz. Bide odasına da 6 7. Aydan snra bırakmaya baslocam emzirmeye gittimde park beşik olsun digerlei olsun yine oturacak emzirecek baza koltuk bsey istiyor. Montoserride tek kişilik yatak zaten hem yanında yatablrm diyorum hemde uzun süreli kullanırm. Ama hala kararsızlıklar içindeyiz.

Busraf44 ben bir tane baktım asansörlü. Anne yani oluyor yani. 2 aylık yiğenim var sepet beşiğinde durmuyor mesela. Bebekler annelerinin kokusunu almak istiyor.

asyaa15 kesinlikle ben de park beşik şeri kaba buluyorum ve her odaya sığmıyor ben de bir tayinciym şu an ki evim 1+1 yatağımın yanına istesemde koyamam kaba çünkü

Busraf44 bende bu üç kademeli anne yanı beşik aldım. Ama babybee markasını. Çünkü hepsiburada da 499 tl ye düşmüştü. Geldi kurduk. Çok güzel gerçekten. Rabbim kullanmayı nasip eder İnşaAllah 😇💙

Minik_fasulyem Merhaba, çok ama çok uyguna almışsınız bu zamanda eğer link bulabilirseniz atar mısınız inceleme şansımız olsa 😊

Busraf44 ewt iki kademeli yazıyo ama heyner beşik gibi normal beşik olmasını saymıyolar heralde. Ben şu anda anne yanı beşik yaptım. Orta katıda var normal beşik olması için ve birde en alt kat var park beşik olması için. Şu anki fiyatıda 669 muş. Şimdi baktım