• isimler
  • Kizlaaaaarrr acil KİZ İSMİ destek

Meleek ya bende dizide gordum cok guzelde kurt ismi gibi

Nagihankilic Benim dogum 16 Ocak’ta ve benim de hala kizimin ismi net degil. Zeynep ve Serra arasindayiz. Zeynep Serra koyalim diyoruz ama iki ismin kullanimi da zor olabilir. Yurt disindayiz bir de kolay soylenebilmesi de onemli. Serra o anlamda cok kolay ama oyle de Zeynep aklimda kaliyor 😁 Guzel anlam takintim olmasa direkt Selin koyardim.

Nagihankilic benimki erkek olmasaydı ismi belliydi erkek isminde o kadar cok zorlandikki belki sen koyarsin bende bi yerlerde kizim var derim kiz olsaydi İmera olucaktı sanırım lazca anlamı gün ışıgı demek

Ebru0156 ayy vallahi aynı moddayim kapı süsü hastane çıkışı yaptırcam hangisi olsaydindiye 40 tane tilki dolaniyor beyninde 🙄🙄🙄

Binim zaten hangisi olsa diğeri olsaydı
      belliydidiyoruzz 😅😅😅😅 ikiz olsa biri kız biri erkek olsaydı keşke 👼👼

Asel Mina
      Derin Arya
      Zeynep Şura
      Lavin Alya
      Hüma
      Asya Berra
      27+2 yiz oğluşum olacak ama kızım olsaydı bunlar seceneklerimdi

Kuzucukannesi Zeynep eşimin ve Serra benim isteğim iki isim sevmiyorum ben ayrı ayrı daha güzel ve yurt dışında siniz evrak işlerinde falan zorlanmasin bence tek isim yeterli bende de anlam takıntısı var ama ne yapacağım bilmiyorum...

OzSym iki isim sevmiyorum ben nereye giderse gitsin sadece teki kullaniliyor onyuzden ikinci ismi gereksiz buluyorum 🙄

Ftm-Srgn rabbim yardımcın olsun tatlım sonuç olarak sen bu çocuk konusunda en zorlanan kişisin annesin yani sen fatmayi kabul ediyorsan onu da ikinci isme ikna etmelisin bu durum bizde de erkek olsaydı vardı 🙄 çok şükür ki Rabbim yüzüme baktı 🤲