Ben şuan 2. Bebeğime hamileyim. Oğlum 14 aylıkken gebe kaldım. İlk doğumumu normal olarak başlayıp isteğim üzerine sezeryen oldum. Genel anestezi ile. Çünkü o ağrıyla sancıyla yalvardım doktorların beni bayıltmalarını istedim 😩 şimdi bu gebeliğim spinalmi olsa diye düşünüyodum yani belden aşağı uyuşuk şekilde ama şurdaki bi kaç yazıyı görünce korkmadım değil. Uyuşmadığını hisseden arkadaşlardan bahsediyorum. Nasip olursa bu bebeğimide genel anestezi ile doğurmayı düşünüyorum. Ağrısını pek hissetmedim. Yani normal doğum deneyimide yaşadığımdan devede kulak gibi kaldı bana :)
BuFi2012

- 22 Ara 2017 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Tümden narkozla bayıltılarak sezeryan doğum yapan var mı tartışmasında
- Göğüsten sıvı gelmesi tartışmasında
- Elif in yanına isim tartışmasında
Bence tek başına Elif ismi yeterli. 11. Haftamdayım 2. Çocuğum. Eğerki bu kız olursa yalnız Elif koycam adını inşaAllah.
- 9+4 hamile olanlar tartışmasında
- 9+4 hamile olanlar tartışmasında
Bende 9+3 kızlar. İkinci bebeğim sürpriz oldu bize :) sizdede göğüslerde ağrı oluyomu ya. Önceki gebeliğimin üstünden pek bişi geçmedi ama hatırlamıyorum oğlumda ağrıdımı
- Ikinciye hamile olanlar😍😍 tartışmasında
- Ikinciye hamile olanlar😍😍 tartışmasında
- Sezeryan sonrası geçmeyen öksürük tartışmasında
- Şeffafla Kahverengimsi Karışık akıntı tartışmasında
Merhaba bayanlar. Bu benim 2. Gebeliğim. İlki tüp bebekti. 2. Sürpriz oldu bize yanlaşık 48 günlük falan. Azonce tuvalette seffaf akıntının içinde kahverengimsi renk falan vardı nedir bu ? Ne yapmam gerek doktora gitsemmi
- Sezeryan sonrası geçmeyen öksürük tartışmasındaGeceden beridir acayip öksürüyorum ilk günden beridir vardı da bu gece çok fenaydı sürekli afedersiniz balgam atıyorum. Pzartesi oldum sezeryan bugun bi hafta oldu. Öksürmekten uyuşuk olan karnıma bile ağrılar girdi. Dikişlerimde acıyo inşallah bişi olmamıştır ya
- Sezeryan sonrası geçmeyen öksürük tartışmasında????
- Sezeryan sonrası geçmeyen öksürük tartışmasında😞😞
- Sezeryan sonrası geçmeyen öksürük tartışmasındaKızlar varmı böyle öksürük krizlerine giren sezeryan doğum sonrası