• Doğum
  • Sezeryan sonrası geçmeyen öksürük

Geceden beridir acayip öksürüyorum ilk günden beridir vardı da bu gece çok fenaydı sürekli afedersiniz balgam atıyorum. Pzartesi oldum sezeryan bugun bi hafta oldu. Öksürmekten uyuşuk olan karnıma bile ağrılar girdi. Dikişlerimde acıyo inşallah bişi olmamıştır ya
canım nescafe iç bol bol sen suni dancı alıcaktın noldu niye döndüler
    7 ay sonra
    Olipsin naneli şekeri öksürüğü geçiriyor. Su içsem bile öksürüyordum.sürekli bu şekerle gezdim. Öksürük başlayacağı zaman hemen ağzıma attım
    7 ay sonra

58Vildan Merhaba. 1 yıldan fazla olmuş. Belki görürsün mesajımı canım :) suni verdiler normal doğumu denedim ama yapamadım. Sezeryana almalarını istedim. Bu uygulamayı tekrar yükledim çünkü tekrardan hamileyim 😫😫

BuFi2012 şimdi indirdim canım çok sevindim ya 😊 bizde 2. Bebişi düşünmeye başladık yavaştan 🥰 ne kadarlık hamilesin 😊

58Vildan 🥰 daha yeni canım. Doktora bile gitmeye fırsat olmadı. 727 çıkmıştı değer geçtiğimiz pazartesi. Yaklaşık günüme göre 45 günlük falan şuan :)

BuFi2012 ben daha adet olmadım biliyor musun 😁 ama böyle duydukça bende istemeye başladım 😁

BuFi2012 canım narkozdan dolayı oluyo bol bol nescafe iç hemen atıcaksın her öksürüğünde balgamı at korkma yani tükür yoksa gitmez canım

Mrvrlshn hahah. Canım 2 sene olcak nerdeyse doğum yapalı. Şuan bakıyorum da neler neler yaşamışım :)