Kızlar 28 haftalık hamileyim göğüsümden ya beyaz ya sarı sıvı akıyor ve bu akşam bu biraz abartılı oldu önceden 2 günde bir 4 günde bir ve 1 kez olurdu şimdi sürekli sıvı geliyor bi bakıyorum sarımsı bi bakıyorum beyaz
Normal mi acaba bu aranızda bilgisi olan var mı?

Ftmnr0203 normal canm benm 17. Haftada gelmeye başladı ama sıkma elini bile vurma normal göğüsler kendini hazırlıyor canm sen sıkmadıgın halde mi akıyo

zelis63 Hiç ellemiyorum korkudan duş alırken dahi korumaya çalışıyorum

Ftmnr0203 benim de o haftadan beri geliyo canim doktorum normal sıkma sagma erken dogumu tetikler dedi

Nehirkaya25 Bunu bildiğim için elimi hiç götürmüyorum göğsüme çamaşırıma değince anlıyorum bi bakıyorum sarı bir leke sonra pamuk koydum denedim gerçekten geliyor durmadan ve ben hiç ellemediğim halde böyle oldu

Ftmnr0203 benimde 17. Haftadan beri geliyor hem genel cerraha gittim hem kadın doğum doktorum korkulcsk bişey olmadığını ve bazı gebelerde olabileceğini söyledi benim genelde üstüne yattığımda daha çok akıyor gün içinde az az geliyor sarı veya beyaz alıştım artık ve takmıyorum 🤷

Ftmnr0203 bende dokunmuyorum 36 haftalik olduk hala geliyo korkma sut bezlerin sut kanallarini gelistiriyo bebek dogunca sutun bol olur inşallah hatta 36. Haftada gogus hassaslasiyo elleyemiyosun bile

BuFi2012 Yani şimdi akıp gitti ve doğumdan sonra bidaha gelmeyecek mi o sarı olan sıvı 😐 yaa hiç ellemedim de yaa

Ftmnr0203 canım beni iki bölümde muayne edip bı sakınca olmadigini söyledi seninde düşük tehliken vs yoksa normal diyolar yinede her ihtimale karşı doktoruna danış 🌼

Ftmnr0203 benim de 28 de geldi.sanırım normal.ilk bebekte gelmemişti.şu an akmıyor yani bir kere oldu.

zelis63 Yaa hadi inşallah çok sevindim şuan inşallah paşam da emer meme reddi olmaz 🙏🏻🤩

Ftmnr0203 inşallah canm benmde durum öyle ama göğüs ucum pek yok bebek emdikçe çıkar diyolar bakalım nasıl olacak

zelis63 Benim de yok göğüs ucum ama çıkar dediler bana da göğüslerim küçük bir de çok nasıl olacak bilmiyorum

Ben 37 haftalık hamileyim haftaya Çarşamba sezeryan olacağim hiç benden şimdiye kadar öyle bişey gelmedi süt yapımı ile ilgisi varmıdır acaba sütüm gelir mi hemen