Ozg3457 normalde 9+5 iz ama haftası önde gidiyordu suan ultrasonda ne çıkar bilemiyorum ☺️ 2 Ocak’ta bizim de randevumuz insallah iyidir miniğim 🤲🏻 Bu arada gögüs hassasiyeti dışında birşey yaşamadım hala yaşamıyorum çok şükür ☺️ Kusma falan söz konusu değil. Arada bir tiksiniyorum o kadar. Akıntım oluyor bide ama kokusuz oda bir sorun teşkil etmiyor. Sağlıkla kucaklarımıza alalım kızçeler insallah

Ozg3457 vajinal ultrasona girmediğin sürece bir zararı yok demişti doktorum, çarşamba günü bende gidicem 😊

Bende 9+3 kızlar. İkinci bebeğim sürpriz oldu bize :) sizdede göğüslerde ağrı oluyomu ya. Önceki gebeliğimin üstünden pek bişi geçmedi ama hatırlamıyorum oğlumda ağrıdımı

Busimss inşallah canımmm tüm annelerimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım🙏

BuFi2012 canım ağrı derken bende hassasiyet var sertleşme var ağrı dediğin hafif dimi

Ozg3457 canım ortalama 2 haftada bir gidiyorum o kadar çok gitmiyorum uzak drm sürekli bulamıyorum :/ ama imkanım olsa hergün giderim herhalde 😁😁

Bizde 9+5 olduk son kontrolüm 9 araliktaydi bi daha ki de 9 ocakta ayda bir çağırdı ama zaman hic geçmiyor bana kalsa her hafta giderim

Kızlar hepimiz çok heyecanlıyız ama ayda 1 gidin. Ultrasyona sık gitmek zararlı. Her hafta nie mesgul ediyorsunuz kendinizi... Ayda bir kontrol yeterli olur ki.

Benim 16. Haftam dayım. Her ay düzenli gittim. Ben de sürekli gormek haber almak istiyorum ama onun sağlığı için beklemeyr deger

Esraminnak orası öyle ama hiç bir doktor zararlı olsa nasıl diyor bakalım sadece sea dalgası bebeğe bir zararı yok ki

5 gün sonra

Ozg3457 ya böyle sızlama lüp lüp atr gibi. Bi solda oluyo bi sağda. Genelde solda daha çok. Anlamadım. Dolgunluk sertleşme vs var zatende sızlıyo işte bide