• DoğumGebelik
  • Tümden narkozla bayıltılarak sezeryan doğum yapan var mı

Benimde doktorum spinal önerdi ama şuan yorumları okuyunca tırstım acı eşiğim düşük dişim bile 1 morfinde uyuşmaz benim 2. Ye iğne bidaha yapılır zaten panik atakta var ayy doktor inşallah Zorlamaz beni yapalım spinal diye çok tırstım şuan

Miramom kendin için, hangisi, Rahatsa onu seç canım önemli olan senin kendini iyi hissetmen sen nekadar iyi hissedersen okadar çabuk toparlarsın 🥰

Miramom ay cok kotu bir durum 🤦‍♀️ sezeryanda hic korkum yoktu ama tirsmaya basladim

Bottesini ve o çizik 40 ı çıkana kadar geçmedi sözde hemşirenin tırnağı çizmiş rapor vs tutturdukta kim bilir ne oldu tek hatam o hastane idi ilk doğumum mutsuz geçti bunun iyi olması için elimden geleni yapıcam

Semooshh bu sefer burdaki yorumlara göre hareket edicem yaşanmışlık daha önemli doktor dinlemiycem :)

Birmeczuphatun ya peki doğumdan kaç dk sonra ayılmışsınız ? Ben beni ameliyathaneden çıkarmadan daha ayılmıştım bebek sesi ile 🥰

Aslianil bende öyle düşünmüştüm doktorun demesi ile ama olmadı olamadı benim malesef doktor cok önemli size katılıyorum inşallah sizin cok cok güzel ve hayırlı geçer :)

Miramom canım bu söylediğin şeylerin aynısını bende yaşadım ben bunları anlatınca bana tuhaf tuhar bakıyorlar demekki bi tek benim başıma gelmemiş çok şaşırdım gerçekten😱

BuFi2012 hiç korkmayın çünkü bünyeden bünyeye değişiyor bende ilk bebegim normal oldu ikinci zorunlu sezeryan olucak ama burda o kadar korkutmuslar ki bazıları girip okuyasım bile gelmiyor ama ben kendimi ne olursa olsun normal doğumdaki çektiğim acıyı cekmiycem diye rahatlatiyorum 🤭

Handenur34 arkadaşım genel oldu gayet memnun.Sadece uyandığında ağrısı olmuş bir de karnına bastirdiklarinda ama cok rahatlamis oyle diyor.Su an gayet iyi benim de erken geleceği tutmazsa yani doktorun verdiği günde gelirse genel isteyeceğim.

Miramom neden uyuşmadığınızı hiç sordunuz mu acaba?

Niye böyle gönderiler paylaşıp korkutuyosunuz insanları ? Yok canlı canlı kesmişlerde yok tansiyonum fırlamışta bilmem ne bilmem ne niye bünları yazıpda bizim güvi sezeryan olacakları korkutuyosunuz ? Benim çevremde sprial sezeryan olan ve güle oynaya ameliyatını olup gülerek çıkan çok kişi var bir kişi bile tek sorun yaşamadı bunu yaşayanların ya canı çok tatlı Ağrı eşiği düşük yada kasap doktor dedikleri doktora çattılar yapmayın böyle hepimiz hamileyiz korkularımız var tedirginliklerimiz var bazılarımız yatarak geçiriyo hamileliğini riskli gebelikler var siz gelip korkutuyosunuz insanları bügün bi arkadaşım doğum yaptı illaki acı çekmiştir ama öyle güzel anlattıki doğumunu ben vajinismus hastası olmama rağmen ben bile cesaret aldım ve korkmuyorum lütfen biraz daha hassas olalım lütfen 🙏🏻 🙏🏻

Busra5341 soruyor ayaklarından yukarıya doğru yavaşça uyuşacaksın.bekliyorlar tekrar soruyor ben uyuşmadı dememe rağmen inanmadı.

Miramom hemşire tırnakla Bebeklere bakıyormuş Yenidoğan’daki.hiç inandırıcı değil.çok üzüldüm gerçekten.😞insan o kadar emek ediyor yaptıkları hatalara bakın.

Loya06 insanlar soruyorlar biz cevaplıyoruz.siz de cevap yazmış olmak için yazmışsınız.insanların bünyeleri çok farklı uyuşmazsan da uyuşmazsın ve eklemsi hastası olarak yaşanılan şeyi anlatmak çok doğal yaşarsın veya yaşamaZsın.herkesin kendi tercihi bir soru sorsam ben iyisiyle kötüsüyle birilerinden duymak isterim ben.sizi bilmem duymak istemiyorsanız da yorum yapmayın.

Miramom canım ben tümden uyusturuldum uyanırken hiç acı hissetmedim hatta uyandıktan sonra da agrım olmadı,aileme sordum çok bağırdım mı diye hiç bagırmadın sadece bebek iyi mi diye sordun dediler,ama tabi bu doktordan da kaynaklanıyor. Doktorum muayene için geldiğinde sonrasında agrın çok olmasın diye elimden geleni yaptım demişti..

Gulfem07 Yani bencede bu zamana kadar bir çok insan genel anesteziyle doğum yapmış bizde yparız Allahın izniyle ☺️

Miramom nerde hangi hastanede bu olayı yasadınız merak ettim ? Bide doktorunuz kimdi . ?