eceyc314 amin canım cok sagol
Aylin969696

- 15 May 2024
- 15 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Gebelik şekeri olup doğduğunda bebekte sorun olan varmı tartışmasında
Sagol canim bass çevresi buyuktu cati muayeside yaptilar ama uygun değil diye sezeryana girdim Sekerden dolayi cigerinde su varmis oyle dediler 1 gunde kalabilir 15 gunde dediler solunum cihazina bagli suan inşallah sizinki kuveze falan alinmaz canım
- Düzenlendi
eceyc314 oglen dogum yaptim canim ama kuveze aldilar bizim bebisi cigerlerinde su varmis ne yazikki
- Şiddetli bel ağrısı tartışmasında
Mrvklc16 İlk hamile olduğumu ogrendoligimden beri benimde bel agrim vardi fıtık oldugu icin ama o ağrıyla bu agri farkli o zamanlar aciyan bir agrıydı tutuluyordu belim canim yaniyordu diyim ama sancı dedigimiz agri regl agrisi gibi birebir aynisi hatta bende oyle oldu agrim olunca gidip serum aldim hep erken dogum riski olabilir aksatmayin hic
- Çok kilolu hamile kaldım tartışmasında
100 kg ile hamile kaldim ve 107 ile cuma gunu dogurucam insallah 24 haftaya kadar 6 kg almistim sanirim sonrasinda gebelik sekerindenn dolayi diyet yaptım sadece 1 kg aldim yediklerim hep bebegi besliycek seylerdi 😊
gozdeee41 birazdan 37+4 olucak cok sukur doktorum bile şokta bu haftalara gelcegimizi hic dusunmuyordum dedi ama cok şükür geldik cumaya sezeryanimiz var insallah 😊
eceyc314 insallah sag saglim 37-38 lere gelirsin canim 🙏
gozdeee41 Ya size ciger geliştirici yaptilarmi benim baştan beni hareket azligi erken dogum riski hatta bir ara suyum azaldi bir ara gene gelisim geriligi oldu baya sorunlar yasadik yani doktorum ona ragmen sekerin var ciger gelistirici vurursam sekerini yukseltir vs. dengelememiz zor olur dedi asla ciger gelistiriicyi vurmayi dusunmedi bile
eceyc314 benimde tatlı yedigim oldu ama sekerim dusuk oldugu zamanlarda oda 1 dilim goz hakki olarak abartmadan insallah bizlerde saglikla aliriz kucagimiza bende su gelmesinden korkuyorum sekeri olanlarin suyu erken gelebiliyor maglum
gozdeee41 insallah saglikla bebisleri kucagimiza aliriz benim doktorum 38. Hafta bile olsa cok kucuk bir kuvez ihtimali olabilir cigerden dolayi dedi ama korkma 2-3 gun kalir fazla degil dedi insallah hic kuveze girmezler 😊
gozdeee41 sizin dogum kacinci haftaya geliyor acaba 😊
Aysenuer cuma gunu 38+1 oldugum gun dogum olucak ama suni sanciyla deneyelim diyordu doktorumuz bas cevresi buyuk diye sezeryana donduk sekerden dolayi daha fazla bekletmek istemedi doktorumuz
Benimde en merka ettigim konu cuma gunu zorunlu sezeryanla dogum yapicam insallah ciger gelisiminde falan sorun olmaz
- Gebelik şekeri olanlar normal doğum yapabilir mi? tartışmasında
Alparslanmom__ henuz beklemedeyim dogmadi ama yakin 🤭 biz bayramda insulin basladik mecburen diyete ragmen acliklarda.tokluklarda yukseldi ne yazikki insulin olmadan dusuremedik suandada sabah acliklarini dusurmeye calisiyor endokrin doktorumuz uygun dozu ayarlayamadik
- Hastane çantası Lohusa takımı tartışmasında
Yengem sezeryan dogumunda beyaz giymisti birseyde olmadi sezeryanda kanama daha cok olmasina ragmen hemde ve bende bir takimi beyaz bir takimimida beyaz gri olarak aldim depend olcagi icin sorun olmaz simdi herkez acik renk aliyor
- Gebelik şekeri olanlar normal doğum yapabilir mi? tartışmasında
Dogumum yakin sadece doktorum 38+4 gununden sonrasini bekleyemiycegini soyledi 38+4 dolunca suni sangi veya sezeryan duruma gore bebegin son olcumlerine gore karar vericekmis bildigim kadariyla seker omuz genisligini etkiliyor iri bebek olabiliyor diyete dikkat etmezseniz iri bebek olursa omuzlar fazla genislerse o durumda normal doguma almiyorlar bizimkinin bas cevresi sinirda ve suan 36+6 dayiz tabi sekeri olup 40 . Yada 42. Haftada doguranda vardir herkezin sureci farkli 😊
- Mayıs Anneleri Sıra Bizde 🤍 tartışmasında
Son 22 ama doktorum 10 gune kadar planli sezeryan yada suni ile dogumu baslatabilcegini soyledi gebelik sekeri damarda centik falan sebebiyle cok beklemiycez sanirim😊
- detaylı ultrason için perinatolog mu radyoloji uzmanı mı tartışmasında
Ben perinatolog randevusu almıştım doktorum öyle istemişti hatta Bitlis’te yaşıyoruz burda yok diye Batman’a gidip yaptırdık detayliyi 😊
- Şeker hastası olanlar bakabilir mi 🌸 tartışmasında
Şuan 36+1 olduk bugün kontrolüm var hatta bakalım ne diycek bende çok merak ediyorum diyet çok zorluyor artık