• SağlıkGebelik
  • Gebelik şekeri olup doğduğunda bebekte sorun olan varmı

_Mother_ kesinlikle benim doktorumda 160 a kadar yolu var demişti çok şükür hiç o seviyeleri görmedim şimdiye kadar

Bus0672 benim ilk gebelikte çıkmadı. Hatta hep düşüktü şekerim. Ama bu gebelikte suyumun fazla olmasıyla başladı şeker serüvenim. Bebek büyüdükçe çok zor oluyor. İnsan doymuyor sürekli bir şeyler istiyor. Birde yaz meyveleri çıkaya başladı. Markete gitmek istemiyorum gerçekten🥲 canım çekiyor ama yiyemiyorum. Meyve elma ve çilek hariç çok yükseltiyor benim şekerimi. Allah yardımcımız olsun çok zor ya🥲

gozdeee41 birazdan 37+4 olucak cok sukur doktorum bile şokta bu haftalara gelcegimizi hic dusunmuyordum dedi ama cok şükür geldik cumaya sezeryanimiz var insallah 😊

Bende insülin kullanıyorum 35 haftalık hamileyim bebek çok hareketsiz normalde kaç saat hareketsiz kalıyorlar acaba benim dün o kadar hareketliydi sabahta iyiydi ama saat 2 den beri hareket etmiyor

• sryy bunu yanıtladı.

Aylin969696 haberleşelim valla kiz ama Allahın izniyle inşallah sağlıklı olucaklar💙

Aysenuer ay yok ben çok uygulamadım Allah var en son doktorum arayıp seni öldürürüm demişti söskms

eceyc314 kesinlikle kendimi şu kadar kaldı sık dişini diye diye avutmaktan bunaldım artık 🤔

gozdeee41 çok şükür canım dikkat edildiği süre sorun olmaz zaten sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰

Cansu-11 10 hareket sayman gerekiyor. Eğer bu kadar hareketi yoksada gitmen gerek

Bernalts yani doktorlar 38. Haftaya kadar bekleriz dedi kendi sancınla geldi geldi yoksa suni veririz. Ama tabi bebeğin kilo durumu da önemli 4 ve üzeri olursa sezaryen olur ve 39 u hiç beklemeyiz dediler. Sanırım özellikle son iki hafta fazla kilo alınıyormuş. Annem de küçük kardeşimi 6 kilo doğurdu ve normal ama bilmiyolarmış o zaman şekeri var. Bizler iyiki biliyoruz ya yoksa çok riskli . 34 haftalık olduk bizde😇 şekerim de çok nadir açlıklar yüksek geliyo. İnsülin günde beş kez yüksek dozlarda vuruyorum mesela levemir sabah akşam 72 doz gibi.. Allah kolaylık versin doğumdan sonra eski düzenimize döneriz yani en azından dozlarım düşer. 33 haftalıkken 2300 dü bebeğimin kilosu. Her hafta kontrolüm var yakında daha net olur doğum şekli 💙

Bus0672 bende öyle ama son haftalarda ağrılarda arttıkça iyice modum düştü. Allah yardımcımız olsun🌸

Dost genel anlamda iyiydi çok fazla sınırı geçmiyordum en fazla 170 lere çıkıyordu değerim 14 15 kez 140 170 arası görmüştüm

• Dost bunu yanıtladı.