Dogumum yakin sadece doktorum 38+4 gununden sonrasini bekleyemiycegini soyledi 38+4 dolunca suni sangi veya sezeryan duruma gore bebegin son olcumlerine gore karar vericekmis bildigim kadariyla seker omuz genisligini etkiliyor iri bebek olabiliyor diyete dikkat etmezseniz iri bebek olursa omuzlar fazla genislerse o durumda normal doguma almiyorlar bizimkinin bas cevresi sinirda ve suan 36+6 dayiz tabi sekeri olup 40 . Yada 42. Haftada doguranda vardir herkezin sureci farkli 😊

Aylin969696 yaa gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah 🙏🐣 çok yirtiginiz dikisiniz falan oldumu? Şeker yüklemesi yaptrdgnzda kaçta çıktı şekeriniz cokmu yüksekti sınırda miydi

Alparslanmom__ bende yaptım ama 40 haftayı beklemedi doktor. 39+1 de suni ile başlatıldı.zaten serklajim vardı alınmıştı 4-5 cm kadar açıklıkla direk dogumhaneye gitmiştik. Kendi sancilarimi beklesek de olurmus ama şeker vardı işte.

Kbrbydk gözünüz aydın çok sevindim adınıza darısı bana olsun inşallah bnde normal doğum çok istiyorum insllah süreç öyle devam eder🙏bebeğim kanala girer acilmam olur su gibi doğumlarimiz olur🌸🙏🐣

Alparslanmom__ şuan hatırlamıyorum 4 sene oldu ama değerler baya yüksek çıkmıştı. İnsülin kullanıyordum. 3500 doğdu kızım dikişim çok değildi. Yırtık olmadı zaten direkt epizyo kesiği attılar.

Alparslanmom__ henuz beklemedeyim dogmadi ama yakin 🤭 biz bayramda insulin basladik mecburen diyete ragmen acliklarda.tokluklarda yukseldi ne yazikki insulin olmadan dusuremedik suandada sabah acliklarini dusurmeye calisiyor endokrin doktorumuz uygun dozu ayarlayamadik