• SağlıkGebelik
  • Gebelik şekeri olup doğduğunda bebekte sorun olan varmı

Dost 95 i geçmezdi açlık suyunda çok az fazlalık vardı

• Dost bunu yanıtladı.

Aysenuer
    Bende diyet ve insülin vurduğum halde yuksek olduğu için bir hafta hastanede yattım
    o bir hafta beni de çok korkuttular söyledikleri şeyler sonra bir doktor da sürekli bu şekilde olursa sorun olur bir haftada bir şey olmaz dedi
    iki kere fetal eko yapıldı şeker bebeğin kalp kaslarını kalınlaştırma ihtimali oluyormuş çok şükür bizde promlem yok herşey yolunda çıktı
    Ama doğum sonrası gene kardiyoloji baksın dediler
    Hep iki hafta önde gitti oğlum iri bebek dediler suyum iyi şükür hiç fazla çıkmadı
    serklajim var o iyice kısalmış bebek dikişe dayanmış artık riske atamıyoruz yarın 37hafta oluyorum sezeryanla doğum yapicam Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸

Aysenuer
      156,162,170,196,bir kerede 206 falan çıktı öyle olunca yatırdılar dozlar arttı sonra en fazla hep 142,yada 149 larda çıktı
      Şu son 3 gündür de açlık şekerim düşük çıkıyor

Bahar-sarioglu diyet uygularken bu şekilde çıkıyordu dimi bende diyet yaparken 130-140 ama diyet yapmazsam en ufak kaçmakta 200 görüyorum

Dost ikinci oğlumda şekerim vardı doğum yaptım şimdi 3 yaşında şu an üçüncü oğluma hamileyim yine şekerim var 32+5 im

eceyc314 oglen dogum yaptim canim ama kuveze aldilar bizim bebisi cigerlerinde su varmis ne yazikki

Aylin969696 hayırlı olsun canım🌸😊 inşallah en kısa zamanda kucağına gelir bebeğini canım🌸 normal doğummuydu? Şekerden dolayı mı olmuş peki. Burda okumuştum şeker olmayan biri doğum yapmıştı onunda ciğerinde su var bebeğinin. Bir kaç gün yatmıştı sadece kuvezde. İnşallah seninde en kısa zamanda kucağına gelir🤲🏻🤍

Sagol canim bass çevresi buyuktu cati muayeside yaptilar ama uygun değil diye sezeryana girdim Sekerden dolayi cigerinde su varmis oyle dediler 1 gunde kalabilir 15 gunde dediler solunum cihazina bagli suan inşallah sizinki kuveze falan alinmaz canım