Bizimde bi benzeri dururumuz var bugün de yine mahkememiz görüldü haklı iken haksız duruma düşürmeye çalıştılar Rabbim fırsat vermesin insAllah, hamdolsun bizde ölü yok yaralı yok ama 2 senedir bi para davası görülüyor sürekli 🙁 çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun
1123ElifZuhre
- 12 gün önce
- 13 Mar 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Avukat olan ve bana akıl verecek olan varmı tartışmasında
- Çubuk deva park hastanesi tartışmasında
merbay5 merhabalar bende Şabanözünde oturuyorum ve çubuk da merve hanima gidiyorum dogumama az kaldı hastaneden memnun kaldiniz mi acaba nasıl geçti dogumunuz ? ☺️
- Bilkent şehir hastanesi tartışmasında
Benimde çok az kaldı doğumuma önceden çubuğa gidiyordum ama doktorum yurt dışına gitmiş şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum etlik veya Bilkent hastanelerinden tavsiye verseler annisler ne güzel olurr
- 38+3 Hem gece hem sabah gelen PEMBE İDRAR tartışmasında
Meryemlina04 etlik sehir hastanesindemi yaptiniz dogumunuzu memnun kaldiniz mi acabaa
- 37. Hafta Vajinada bıçak saplanır gibi acı tartışmasında
Bende 37+5 im 3 gündür benimde aynı durumum oluyor a henüz nişan veya suyum gelmedi 🤷🏻♀️
- Yarın kimler bebişini görmeye gidecek?😊 tartışmasında
- Düzenlendi
@Annekuzusu__06 Yarın grev yapacaklarmış doktorlar yokmuş diye birsey duydum doğru mu her doktor için geçerli mi bu acaba ?
- Çankırı'da hastane önerisi tartışmasında
Gizemkzgn aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻🌹
Seymakkyyybb evet araştırdım devleti pek kimse önermiyor nedense ama taşınma yüzünden masraflar çok olduğu için şuan özeli düşünecek durumumuzda yok yine mecbur iyi bir ebe eline düşmek ümidi ile devlete gideceğim 🤷🏻♀️
Gizemkzgn çok sağolun evet gerçekten çok zor bir dönem erken doğum riskim olduğu var köye atandık devlet hastanesi ile arası 1 saatten fazla doğum zamanı hastaneye yetisirmiyim o bile muallak Rabbim yardımcımız olsun insAllah
Gizemkzgn benim ailem burda değil mecbur Çankırıya gitmem gerekecek o yüzden çok endişeliyim bilmediğim bir hastane ve pek de önerilmiyor 😢
Gizemkzgn şuan aynı durumdan bende muzdaribim 35 haftalık hamileyim eşim atandı gidene kadar 36 olacağım takipli olmadığım için Çankırı devlet hastanesi kabul edermi nasıl bir hastane bilmiyorum siz ne yaptınız dogumunuz oldu mu ?
- Hamilelikte şişkinlik tartışmasında
Bende 34 haftaligim gece kalktığımda bir anda ellerim davul gibi şişmiş olduğunu gördüm sizce normalmidir bu durumlar ?
- 33+2 yalancı sancı tartışmasında
FDM220 aynı durum dün sabah bende de oldu aynı şekilde şuan yine başladı sanırım yalancı sancılar bunlar benim zaten erken doğum riskim vardı beklenilen birseydi ama bu sancılar gerçek mi yalancı mi bilemiyorum 😢
- BEBEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİYOR tartışmasında
Bizde bugün gittiğimizde ayak tabanı ile yüzünü kapatmıştı göremediğimize değil de ayak tabanını yüzüne nasıl getirmiş canı acır mı diye üzülüyorum 😢
- 30+5 haftadayim aşırı hareketli tartışmasında
Milam_34 benimde aynı senin durumun gibi ne yapacağımı şaşırdım öyle hareketli ki ağrıdan duramıyorum etim yırtılıyor gibi hissediyorum 😢29. Haftamdayim bende
- Oksapar ücreti tartışmasında
mucizemelegim 29 haftalıgim şuan siz kaç kutu gönderiseniz hiç fark etmez çok dua ederim inanki 🌹🤲🏻
- Oksapar ücreti tartışmasında
mucizemelegim merhabalar elinizde hâlâ 4000 lik mevcutmudur eşim bugün iğneleeimi almaya gitti ama hiçbir eczacı vermemiş depolarda kalmadı uzun bir süre böyle devam eder demişler elinizde mevcutsa rica etsem alabilirmiyim ?
- Kocaeli Gölcük anneleri var mi? tartışmasında
hunilimom normal doğumuydu memnun kaldınız mi peki 🤭 benim ikinci gebeligim ilkinde hep arzu hanıma gidiyordum biraz sıkıntılı gebeligimdi kendisi de genellikle hep hastaları başından savdigi için kürtaj ile sonuçlandı.yetmedi onuda tam yapamadığı için parça bırakmış ikinci defa Alikahyada ameliyat olmak zorunda kaldım 😔 o yüzden medara geçmiştim ama şuan mecbur yine necatiye gitmek zorundayim ama çok korkuyorum açıkçasi
hunilimom ben bir kaç aydir gitmiyorum ama 180 tl veriyordum şuan Allah bilir fiyatlar ne kadardır doğumu kimde düşünüyorsunuz 🤔
hunilimom daha önce dogumunuzu Necati Çeliktemi yapmistiniz ?