Cansu6036 bunu sağlık ocağında yazdirabiliyorsunuz neden para veriyorsunuz ki
Oksapar ücreti
Bende raporlu enox 6000 kullanıyorum raporum var lakin 130 lira ücret ödüyorum 😞
G_M_Z aynen neyın kafasındaysa bende şaşırdım 😂
Funday35 aynen vallah bende oyle 10 günde bır yenı kutu alıyorum ınsallah duzelır bu sıkıntı
Tomrishatun canım zaten ılacım raporlu ben 8 aydır ucretsız alıyordum ama bu ay ıkı gun once aldıgımda raporsuz halı daha pahalıymıs raporlu oldugunda ıse devlet artık yarısı ı ödüyormuşuz bana oyle dedı
Arkadaşlar elimde oksapar 4000 ve 6000 mevcut ben bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım iğne bulma konusunda çok sıkıntı yaşamıştım yardımcı olmak isterim ihtiyacı olanlara özellikle raporu olmayıp durumu olmayanlara fayda sağlarsa mutlu olurum bende
mucizemelegim merhabalar elinizde hâlâ 4000 lik mevcutmudur eşim bugün iğneleeimi almaya gitti ama hiçbir eczacı vermemiş depolarda kalmadı uzun bir süre böyle devam eder demişler elinizde mevcutsa rica etsem alabilirmiyim ?
nsliscn ben dun sorduk canım burda kalmamıs dedıler enox bıle yok depodada yokmus yınede araştırıcam ucretsız veren olur dıye
Cansu6036 canım sağlık ocağındaki hemsirene bı sor bakım elinde fazladan varsa verebilirmi bakım benim hemsirem bazen bana veriyordu para vermiyordum verdiği zamn valla bende doğuma kadar kullandım dünyanın parasını verdim bende oksabar olmassa enox kullanıyordum Aynj şeydi zaten
Sultanesat aynen ıkısıde aynı bır sorım canım cok sagol zanetmıyom ama hemsıreye benım oldugum yerdekı saglıkocagının hemsıresı pek ıkgısız ama sorucam yınede
Cansu6036 ben 1 kutu aldim enox içinde 10 tane var 400 tl
elisamelisa101 oo cokmus yaa senınkı raporsuz mu canım benım raporlu halıyle 120 tl dı aynı 10 tane var ıcınde
Cansu6036 kliniğe gidiyom canim sqglik ocağı da yazmadi
Cansu6036 valla canım hemsireden hemşireye degisio saolsun benim hemsirem çok iyi bazen ben demeden bile veriodu
Sultanesat ne guzel vallah benım oldugum yerde ılgısız hamıleıgımden berı bıkere tek cagırmıa çocuk ıcın kan alma falan dahada yok zaten dogum olucak yakında artık dogumdan sonra cagırır bıde