Matmazell19 ben normalde devlet hastanesine gidiyorum çok memnunum ama eşimle birlikte renkli görüntü görmek için devapark a gitmek istiyoruz aradım 300 tl muayene ücreti doktorumuzun odasında ki ultrason renkli dediler
Çubuk deva park hastanesi
merbay5 anladım duru da 230 muayene 100 tl nakit renkli ultrason için alıyorlar ama bebek kendini göstermezse iade ediyorlar 100 tl yi burdada öyle bişey varmıdır acaba
merbay5 doğum için nereyi düşünüyorsun
Matmazell19 devlet hastanesini düşünüyorum. Ben normalde şabanözünde yaşıyorum duymuşsunuzdur belki çevremde ki herkes özele git istersen dedi ama doktordan çok memnunum o yüzden değiştirmek istemiyorum
merbay5 gece doğum olmuyor orda ama inşallah gündüz doğumun olur o zaman 😊 hangi doktora gidiyorsun
Matmazell19 bana renkli görüntüyü telefonunuzla çekebilirsiniz yazıcıdan siyah beyaz çıkıyor dediler 8 aralığa ramdevu aldım bakalım nasıl olacak
Matmazell19 nası yani doğum için hiç konuşmadık doktorla gece sancım olunca doğum yaptırmıyorlar mı merve hanıma gidiyorum çok sempatik birisi
merbay5 evet ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ona gitmiştim bundada ilk iki sefer ona gittim cidden çok kibar birisi 😊 ama gece malesef foktor olmuyor bi sorun içini rahat etsin. Komşum gece gitti sadece açıklıgına baktılar etliğe gönderdiler
Matmazell19 bi daha ki geldiğinde doğum hakkında konuşuruz demişti zaten gittiğimde sorarım ama Şabanözünden birkaç tanıdığım orada doğum yaptığını ve çok memnun olduklarını söylediler
merbay5 evet bende memnuniyet duydum tek sıkıntısı gece olmasıydı bakalım sana ne diyecek doktorun😊 Allah bi avazda kurtarsın inşallah 😊😊
Matmazell19 amin inşallah 🥰
merbay5 merhabalar bende Şabanözünde oturuyorum ve çubuk da merve hanima gidiyorum dogumama az kaldı hastaneden memnun kaldiniz mi acaba nasıl geçti dogumunuz ? ☺️