mucizemelegim merhabalar elinizde hâlâ 4000 lik mevcutmudur eşim bugün iğneleeimi almaya gitti ama hiçbir eczacı vermemiş depolarda kalmadı uzun bir süre böyle devam eder demişler elinizde mevcutsa rica etsem alabilirmiyim ?

Cansu6036 eczacılar fırsatçı olabiliyor araştırın başka eczaneyede sorun bende sorun yok hatta yazdırmadan direk raporla alıyorum ben

nsliscn ben dun sorduk canım burda kalmamıs dedıler enox bıle yok depodada yokmus yınede araştırıcam ucretsız veren olur dıye

Cansu6036 canım sağlık ocağındaki hemsirene bı sor bakım elinde fazladan varsa verebilirmi bakım benim hemsirem bazen bana veriyordu para vermiyordum verdiği zamn valla bende doğuma kadar kullandım dünyanın parasını verdim bende oksabar olmassa enox kullanıyordum Aynj şeydi zaten

Sultanesat aynen ıkısıde aynı bır sorım canım cok sagol zanetmıyom ama hemsıreye benım oldugum yerdekı saglıkocagının hemsıresı pek ıkgısız ama sorucam yınede

Cansu6036 valla canım hemsireden hemşireye degisio saolsun benim hemsirem çok iyi bazen ben demeden bile veriodu

Sultanesat ne guzel vallah benım oldugum yerde ılgısız hamıleıgımden berı bıkere tek cagırmıa çocuk ıcın kan alma falan dahada yok zaten dogum olucak yakında artık dogumdan sonra cagırır bıde

Cansu6036
              Bizde 3 haftadır alıyoruz her aldığımızda 45 lira veriyoruz sadcee. Bugün son kutuyu aldık yine 45 verdik

elisamelisa101
              Bende kliniğe gidiyorum sağlık ocağındaki ebeyi aradim ordaki doktorlara yazdırdı sagolsun. Ebe yardımcı olmadı mı acaba size

Raporu her doktor çıkartıyormu hamilelikte rapor almak için hangi bölüme gitmeliyim

Cansu6036 ben eczacı işe konuştum rapordular için kutu başına 15 20 falan verilecek demişti

Ben hiç Ücret ödemiyorm sadece eczanede muayene ücreti çıkıyor

Ceren_01 canım eczaneden eczaneye fark varmıs bız baska bıyerden aldık ucretsız verdı dun ama ondan once aldıgımız baska bır eczane parayla verdı ve artık kullandığımız ılac bulunamıyor malesef cok az var olan yerdede bazı yerler parayla satıyor

Cansu6036 anladım cnm almadan önce eczaneleri araştır hangisi daha uygunsa ordan alırsın

kubranur_71 normal muane olduğun kadın doğum doktorun çıkarabilir özel hastahanelerde para ile çıkartılıyor devlette ücret ödemiyorsun