mucizemelegim merhabalar elinizde hâlâ 4000 lik mevcutmudur eşim bugün iğneleeimi almaya gitti ama hiçbir eczacı vermemiş depolarda kalmadı uzun bir süre böyle devam eder demişler elinizde mevcutsa rica etsem alabilirmiyim ?
Oksapar ücreti
nsliscn ben dun sorduk canım burda kalmamıs dedıler enox bıle yok depodada yokmus yınede araştırıcam ucretsız veren olur dıye
Cansu6036 canım sağlık ocağındaki hemsirene bı sor bakım elinde fazladan varsa verebilirmi bakım benim hemsirem bazen bana veriyordu para vermiyordum verdiği zamn valla bende doğuma kadar kullandım dünyanın parasını verdim bende oksabar olmassa enox kullanıyordum Aynj şeydi zaten
Sultanesat aynen ıkısıde aynı bır sorım canım cok sagol zanetmıyom ama hemsıreye benım oldugum yerdekı saglıkocagının hemsıresı pek ıkgısız ama sorucam yınede
Cansu6036 ben 1 kutu aldim enox içinde 10 tane var 400 tl
elisamelisa101 oo cokmus yaa senınkı raporsuz mu canım benım raporlu halıyle 120 tl dı aynı 10 tane var ıcınde
Cansu6036 kliniğe gidiyom canim sqglik ocağı da yazmadi
Cansu6036 valla canım hemsireden hemşireye degisio saolsun benim hemsirem çok iyi bazen ben demeden bile veriodu
Sultanesat ne guzel vallah benım oldugum yerde ılgısız hamıleıgımden berı bıkere tek cagırmıa çocuk ıcın kan alma falan dahada yok zaten dogum olucak yakında artık dogumdan sonra cagırır bıde
123ElifZuhre 4000 lik var elimde kaç kutu lazımdı size
Cansu6036
Bizde 3 haftadır alıyoruz her aldığımızda 45 lira veriyoruz sadcee. Bugün son kutuyu aldık yine 45 verdik
elisamelisa101
Bende kliniğe gidiyorum sağlık ocağındaki ebeyi aradim ordaki doktorlara yazdırdı sagolsun. Ebe yardımcı olmadı mı acaba size
Raporu her doktor çıkartıyormu hamilelikte rapor almak için hangi bölüme gitmeliyim
Ben hiç Ücret ödemiyorm sadece eczanede muayene ücreti çıkıyor
Ceren_01 canım eczaneden eczaneye fark varmıs bız baska bıyerden aldık ucretsız verdı dun ama ondan once aldıgımız baska bır eczane parayla verdı ve artık kullandığımız ılac bulunamıyor malesef cok az var olan yerdede bazı yerler parayla satıyor
kubranur_71 normal muane olduğun kadın doğum doktorun çıkarabilir özel hastahanelerde para ile çıkartılıyor devlette ücret ödemiyorsun