hunilimom medara yakın oturuyorum canım
Kocaeli Gölcük anneleri var mi?
Cnsbas12 başın sagolsun canım bende emel hanıma gidiyorum şuan eda hanım nasıl peki şuan emel hanım burdan gidecekmiş doktor bakıyorum bende
hunilimom doktor hatası değil ama ilk gebeliğin olduğu için hiç bir şey söylemedi yani gidiyorum iyi diyip gönderiyor vitaminlerle başlicak vermedi bile sonra kontrol gününü kaçırdım o gün almadı 2 hafta sonra gel dedi öyle aslında iyi ama bilmiyorum neden böyle oldu evet hastaneye yakın oturuyorum
Minikminik41 eda hanımdan çok memnun kaldım ben diyorum ki keşke daha önce gelseydi gitseydim emel hanım gidicekse sizde eda hanıma gidebilirsiniz benim durumumu bildiği için çok yardımcı oluyor sağ olsun giderseniz eda eskimez 💕💕
Cnsbas12 bende 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim canım o yüzden bu konuda zorda kalmak istemiyorum iyi bir doktor bakıyorum bakayım olmazsa bende ona devam ederim iyiyse💞
Minikminik41 yaa çok iyi
hunilimom Merhabalar bende Kervansarayın orda oturuyorum 🙋🏻♀️ ilk zamanlarım biraz riskliydi medara gidiyordum eda hanıma daha sonrasında fiyat artışlarından dolayı devlete geçmek zorunda kaldım Ömer beye gidiyorum çokta memnunum çok ilgili bir doktor.
123ElifZuhre ayy evet ya dün bi arkadaşla konuştum Ahmet beye gidiyormuş 6 aydir 220 TL veriyorum dedi çok geldi bana 😂 bende Ömer’e gidiyorum çok da seviyorum
hunilimom daha önce dogumunuzu Necati Çeliktemi yapmistiniz ?
hunilimom ben bir kaç aydir gitmiyorum ama 180 tl veriyordum şuan Allah bilir fiyatlar ne kadardır doğumu kimde düşünüyorsunuz 🤔
123ElifZuhre doğum 5 bin olmuş devlette düşünüyorum ilk Doğu mu da devlette Selçuk beyde yapmıştım
hunilimom normal doğumuydu memnun kaldınız mi peki 🤭 benim ikinci gebeligim ilkinde hep arzu hanıma gidiyordum biraz sıkıntılı gebeligimdi kendisi de genellikle hep hastaları başından savdigi için kürtaj ile sonuçlandı.yetmedi onuda tam yapamadığı için parça bırakmış ikinci defa Alikahyada ameliyat olmak zorunda kaldım 😔 o yüzden medara geçmiştim ama şuan mecbur yine necatiye gitmek zorundayim ama çok korkuyorum açıkçasi
Ben iki hafta önce gittim eda hanıma 195 lira veriyorum 13 haftalığım şuan en başından beri 195 lira verdim hep
Cnsbas12 emel hanım Numan beyin eşi miydi tam bilmiyorum ama ikiside aynı duyarsizlikta. Bende Numan a gittim bi kac hafta baktım sıfır bilgi veriyor. Hemen değiştim
Melossduruu yok Funda hanım Numan beyin esi
123ElifZuhre normal dogum du canım 41. Hafta da yaptım suni sancı İLE beklentim dusuktu devlet olduğu icin prenses gibi olmucaktim ama bağırma çağırma tarzı hiç bişe olmadı hatta ben sezeryan istedim hemşire geldi açıklama yaptı hasta bakıcısı felan hepsi iyiydi plesentam geç düştü zarı Rahime yapışmıştı Selçuk bey geldi çıkarttı dikişlerimi kendisi attı
Minikkkuzum evet bende Ahmet beye gectim çok ilgili biri Emel hanım ayrılmış hastaneden Herseyin hayırlısı 💕
123ElifZuhre Merhaba bende kervansarayın oraya yakınım kaç aylık hamilesiniz