Matmazell19 devlet hastanesini düşünüyorum. Ben normalde şabanözünde yaşıyorum duymuşsunuzdur belki çevremde ki herkes özele git istersen dedi ama doktordan çok memnunum o yüzden değiştirmek istemiyorum

merbay5 gece doğum olmuyor orda ama inşallah gündüz doğumun olur o zaman 😊 hangi doktora gidiyorsun

Matmazell19 bana renkli görüntüyü telefonunuzla çekebilirsiniz yazıcıdan siyah beyaz çıkıyor dediler 8 aralığa ramdevu aldım bakalım nasıl olacak

Matmazell19 nası yani doğum için hiç konuşmadık doktorla gece sancım olunca doğum yaptırmıyorlar mı merve hanıma gidiyorum çok sempatik birisi

merbay5 evet ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ona gitmiştim bundada ilk iki sefer ona gittim cidden çok kibar birisi 😊 ama gece malesef foktor olmuyor bi sorun içini rahat etsin. Komşum gece gitti sadece açıklıgına baktılar etliğe gönderdiler

Matmazell19 bi daha ki geldiğinde doğum hakkında konuşuruz demişti zaten gittiğimde sorarım ama Şabanözünden birkaç tanıdığım orada doğum yaptığını ve çok memnun olduklarını söylediler

merbay5 evet bende memnuniyet duydum tek sıkıntısı gece olmasıydı bakalım sana ne diyecek doktorun😊 Allah bi avazda kurtarsın inşallah 😊😊

3 ay sonra

merbay5 ya bende gidiyorum ama siyah beyaz detaylı utrasyona gircez bakalım o nasıl

3 ay sonra

merbay5 merhabalar bende Şabanözünde oturuyorum ve çubuk da merve hanima gidiyorum dogumama az kaldı hastaneden memnun kaldiniz mi acaba nasıl geçti dogumunuz ? ☺️