3 ay sonra

Kızlar bizde doğu görevmzden dolayı hakkarideyiz ve 17 haftalık hamileyim hakkaride ultrson aletleri çok kötü bayan doktor içimizi rahatlatsada bebeğmi net göremiyorum bnde lokman hekim (sincan) dan salı gnü için randevu alcam ve bebeğmi çok merak ediorm birde ücretnin ne kadr oldnu öğrenmek istiyorum bana yardmcı olur musunuz 🤗

SemaKl bende vanda yaşıyorum özel hastanede Yasemin Karaman diye duymuştum lokman hekim hayat olanda

Lonelinesss ikili testimi ve 3’lü testmi yaptrdım sadce bebeğmin durumunu görmek için gitcem birde eşim çok görmek istiyor hakkaride maalesef içeri almıyorlar peki bana tavsye edeceğinz bir doktor var mı

Inchkn3510 ne güzel ya benmde ilk 3 ay düşük tehlikesi oldğu için kendi memleketmdeydim özele gidiyordum doktorumdan çok memnundum ve bebeğmi net görebliyordum ama hakkardeki ultrson aletlerini gördkten snra morelm bozulmştu çok kötüydü eşim bile resmde başını poposu sanmıştı 🙈 renkli oldğna çok ama çok sevndm 🤗

Lonelinesss canım dün ahmet beyde muayene olduk ilk içeri girdimde yeni bir hamile vardı ve onunla olan diyaloğuna baktm ve ordan bende bir artı puan kazandı saten benmlede o kadar güzel ilgilendi ki çok memnun kaldım bebeğin herşeyine baktı sana soru sordurma fırsatı vermeden herşeyini anlatıyor ve 4 boyutlu gösteriyor tavsiye ederim bebeğimin herşeyini gördüm ve babasıda ilk kez bu kadar büyümüşken gördü büyülendik resmen 😍

SemaKl bende vanda yaşıyorum bölgeye gidiyorum şuan doktorum perinatolojiye yönlendirmişti oda 2 hafta sonraya randevu vermişti bölgede de var perinatoloji