Kızlar Hakkari’de Doğu görevi yapıyoruz burada ikili test yapılmıyor o yüzden Van da yaptırmayı düşünüyorum az da bir süre kaldı ama hiç bilmiyorum Van da hangi Hastane hangi doktor önerisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz 🤷🏻‍♀️

SemaKl ben tatildeyken vanda gitmiştim hayat hastanesi feyza hanım var o iyi

Ben vanda bölge eğitim araştırmada alim gökhan kuşgöz e gidiyorum gayet memnunum nasip olursa onunla devam edicegim doğuma kadar eğer özel hastane düşünüyorsan van özel lokman hekim hayatta yasemin hanım var onu veya aghan bey var onun için iyi diyorlar.

SemaKl bende hakkarinin ilcesindenim burda da yok ama van devlet hastanesi icin randevu alman gerekiyormus bana oyle soylemislerdi hastaneyi aradigimda

Inchkn3510 evet doğru o kadar zor randevu buluyoruz ki özel bile bir hafta önceden dolu çıkıyor düşünün siz çalıştığım için çok zorlanıyorum hergün randevu için arayıp yer olup olmadığını sorman gerekiyor devletin randevuları 15 gün önceden mhrsden açılıyor randevu alacaklar dikkat etsin kızlar

SemaKl cnm bn lokman hekime gidiyorum ama ikili testi universte hastanesine yolamisdi snirim orda yapiliyo ve gununu birz gce veriyolr randevuyu o yuzden nekdr erken bakrsan okdr iyi canm

SemaKl ortalama bi aya yakin atiyolr gunu tbi haftanizada bagli diye dusunuyorum bana randevu verirken haftami srmuslrdi cnki ona gre verdiler

Ben de aradım 1 ay var halbuki dolu dediler özel lokman hekim Feyza hanım için napsam bilemiyorum araştırma hastanesine gitsem direk o gün yaparlar mı acaba randevu aldığım gün

KbraGndz

melgimmm hadi ya o zaman lokman hekimden randevu almanın bir anlamı yok sanki ikili test için gidicem zaten

SemaKl canm lokman hekim van hastanesi ahmet melih akyol doktorum diye demiyorumm cok iyi ona git derim direk yollar seni ikile teste ama sirayi test icin universte hastanesinde verdiklerinde gun atiyolr onu dedm ben bu arada doktorum mesai saati disndada clisiyo aksam 6 ile 10 arasi her an ulasabilirsinz yani

SemaKl bu mesji yni grdm canm aynen direk univerte hastanesine gtmen yeterli sdce ikili test icin vana gelceksen bolumun adini unuttum ama oralrda sorarsin dekanligin binasindaydi snirim ynlendiriyolr

SemaKl bir sıkıntın yoksa gitme bu testte sadece bişi varsa teşhis koyuyolar fakat tedavi yok sadece aldırma hakkı doğuyo. ve bazende yanlış çıkıyo rapor.

SemaKl ben ikiliyi yaptım ama gereksiz buldum dörlüyü yapmıcam. Yinede tercih senin

Allah korusun aldırma gibi bir düşüncem olamaz zaten ama Burda çok detaylı bakılmıyor biraz içimi rahatlatmak amaçlı gitmek istiyorum aslında farklı bir doktora görünmek iyi olur diye düşündüm

Van'da yaşıyorum bende Gülsüm Feyza hanıma gidiyorum lokman hekimde 104 tl ikili test ücreti ama ben yaptırmadım düşünmüyorum da. Ama kontroller için az da olsa iyi şartlara göre

SemaKl özel hastaneye git durumunu belirt sana sıra verirler bence sıkıntı yaşamazsın

SemaKl
                    Biz de hakkaride görev yapıyoruz ben de 2li test için gitmiştim Van'a.Akdamar hastanesine ama memnun kalmadım ki testi Ankaraya gönderiyorlarmış bişeyini eksik yapmışlar reddetmiş Ankarada sonra burda 3lü test yaptık birşey çıkmadı çok şükür