Kızlar Hakkari’de Doğu görevi yapıyoruz burada ikili test yapılmıyor o yüzden Van da yaptırmayı düşünüyorum az da bir süre kaldı ama hiç bilmiyorum Van da hangi Hastane hangi doktor önerisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz 🤷🏻♀️
Van Kadın Doğum Uzmanı
Ben vanda bölge eğitim araştırmada alim gökhan kuşgöz e gidiyorum gayet memnunum nasip olursa onunla devam edicegim doğuma kadar eğer özel hastane düşünüyorsan van özel lokman hekim hayatta yasemin hanım var onu veya aghan bey var onun için iyi diyorlar.
SemaKl bende hakkarinin ilcesindenim burda da yok ama van devlet hastanesi icin randevu alman gerekiyormus bana oyle soylemislerdi hastaneyi aradigimda
Inchkn3510 evet doğru o kadar zor randevu buluyoruz ki özel bile bir hafta önceden dolu çıkıyor düşünün siz çalıştığım için çok zorlanıyorum hergün randevu için arayıp yer olup olmadığını sorman gerekiyor devletin randevuları 15 gün önceden mhrsden açılıyor randevu alacaklar dikkat etsin kızlar
Ben de aradım 1 ay var halbuki dolu dediler özel lokman hekim Feyza hanım için napsam bilemiyorum araştırma hastanesine gitsem direk o gün yaparlar mı acaba randevu aldığım gün
SemaKl canm lokman hekim van hastanesi ahmet melih akyol doktorum diye demiyorumm cok iyi ona git derim direk yollar seni ikile teste ama sirayi test icin universte hastanesinde verdiklerinde gun atiyolr onu dedm ben bu arada doktorum mesai saati disndada clisiyo aksam 6 ile 10 arasi her an ulasabilirsinz yani
Allah korusun aldırma gibi bir düşüncem olamaz zaten ama Burda çok detaylı bakılmıyor biraz içimi rahatlatmak amaçlı gitmek istiyorum aslında farklı bir doktora görünmek iyi olur diye düşündüm
Van'da yaşıyorum bende Gülsüm Feyza hanıma gidiyorum lokman hekimde 104 tl ikili test ücreti ama ben yaptırmadım düşünmüyorum da. Ama kontroller için az da olsa iyi şartlara göre
Asu33 hakkari merkezde misiniz canim?
SemaKl hakkari merkezde misiniz canim?