UrasEgeBabysMom 2 sayfa var ikisinden de yaptım alışveriş 10 lu hastane çıkışı yaptırdığım yer 165 tl bunu görümceme yaptırmıştım hediye bende kendim için 3lü yaptım sadece tulum eldiven ve şapka 85 TL ❤️

UrasEgeBabysMom babyhanzade sayfasından yaptırdım tulum,şapka,eldiven, alt üst takım 270₺. Kalitesini beğendim ama bazı sıkıntılar vardı üründe🤦🏼‍♀️ Ufak bi yer dikilmeyi unutulmuş 2 tane de iğne kalmıştı tulumda. allahtan iğneler elime geldi

@damlarici ya bende baktımda guzel şeyler var sız memnun kaldınız mı Yanı gorundugu gıbı mı acıkcası

UrasEgeBabysMom instagramda mucize_minikler diye bir sayfa var battaniye yastık tulum zıbın eldiven önlük şapka alt üst iç zıbın 11 parça ve 15 adet Magnet hediye 265 TL’ye yaptırdım

UrasEgeBabysMom masallarr_diyarii intagramda bu sayfadan yaptırdım 10 lu hasnate çıkışı battaniyesi nohut 230 tl tuttu havale ile ödedim cok güzel cok kaliteli geldi kargo bana aitti 17 sanırım

UrasEgeBabysMom instgramdan madrebebek sayfasi var iki sene once kizima yaptırmıştım 110 tlydi 10 lu simdi 160 tl olmus ki en uygun sayfa ve mali cok guzel yine ordan yaptiriyorum