UrasEgeBabysMom Merhaba imstagramdan şekertadındatasarımlar sayfasından yaptırdım kargoda gelmesini bekliyorum.. içeriği eldiven,şapka,patik ayakkabı,isimli tulum ve tulumun popo kısmında cırt cırtlı tül var çıkarılabiliyor. 100 tl

UrasEgeBabysMom Kargo dahil 90 tl ama çok güzel oldu bayıldik biz kalite kumas olsun ilgi alaka kargo süper fiyatta uygundu bize göre çok güzel çeşitleride vardı insta :@wabi-sabim

MiniMiniKus ben oradan yaptırdım canım çok güzel kumaşı falan ama yıkarken dikkat et benim papyon renk verdi ve hıç birşekilde ilgilenmediler benim hatamış yüksekte yıkamışım kı temiz kıyafeti nasıl kaynada yıkayaya bilirim ki bütün hevesimi kursağımda kaldı

ruveyda98 bnde madrebebekte yaptırdım 13 lü hastane çıkışı lohusa pijama takımı taç terlik hediyeli 460 tl ye resim paylaşıldı güzel gibi ama 22 gün oldu hala gelmedi yapım aşamaları çok uzun sürdü sizde böyle bi sorunla karşılaştınızmı ürün kalitesi nasıl acaba beklediğinize değdimi

3 lü melek kanatlı yaptırdım 75₺ çok güzel ve kaliteli ayrıca aşırı derecede ilgili sayfa tavsiye ederim janset_efe_baby

aysegulyilmazzz teşekkür ederim👍🏻 Birde şey sorcaktım, sayfaya baktım ama tam seninki gibi model göremedim, yani şöyle senin düğmeleri falanda çok hoşuma gitti, sen kendin mi öyle istedin

Gul-pembe evet benim bu modelin papyonlusu vardı ben istemedim papyonlarımı bunu atarsanız yapar aynısını ya da istediğinize göre değişiklik yapıyorlar 😊

Gul-pembe ahh bi sn ben puset örtümü yaptırdığım sayfamı vermişim hastane cıkısımı İPEKBABYHOME bu sayfadan yaptırmışım🥲 cok pardon