UrasEgeBabysMom Madrebebek sayfasina 250 tl yaptirdim canim sitesi de var lohusa takimlar icin bir bak derim. Yastik tulum bere eldiven ve battaniye nakış işlemeli

UrasEgeBabysMom 2 sayfa var ikisinden de yaptım alışveriş 10 lu hastane çıkışı yaptırdığım yer 165 tl bunu görümceme yaptırmıştım hediye bende kendim için 3lü yaptım sadece tulum eldiven ve şapka 85 TL ❤️

UrasEgeBabysMom babyhanzade sayfasından yaptırdım tulum,şapka,eldiven, alt üst takım 270₺. Kalitesini beğendim ama bazı sıkıntılar vardı üründe🤦🏼‍♀️ Ufak bi yer dikilmeyi unutulmuş 2 tane de iğne kalmıştı tulumda. allahtan iğneler elime geldi

@damlarici ya bende baktımda guzel şeyler var sız memnun kaldınız mı Yanı gorundugu gıbı mı acıkcası

UrasEgeBabysMom instagramda mucize_minikler diye bir sayfa var battaniye yastık tulum zıbın eldiven önlük şapka alt üst iç zıbın 11 parça ve 15 adet Magnet hediye 265 TL’ye yaptırdım

UrasEgeBabysMom masallarr_diyarii intagramda bu sayfadan yaptırdım 10 lu hasnate çıkışı battaniyesi nohut 230 tl tuttu havale ile ödedim cok güzel cok kaliteli geldi kargo bana aitti 17 sanırım