UrasEgeBabysMom bende bi festivalde denk gelmiştim İnstagram/Rokokoevi kumaşları çok beğenmiştim onu hatırladım baktım çok güzel ürünleri fiyatlarını sordum bilmiyorum ama sanırım yanlış hatırlamıyorsan pahalıydı fiyatları bi bakın isterseniz

UrasEgeBabysMom
Burda bi annemizin önerisiyle iletişim numarası aldım whatsaptan iletişime geçip yaptırdım bi öğretmen yapıyor bi kaç güne elime gelecek yoksa görsel atardım normalde 160₺ Kalın penye battaniye ile ama ben nohut istedim diye ekstra 20₺ oldu

UrasEgeBabysMom Madrebebek sayfasina 250 tl yaptirdim canim sitesi de var lohusa takimlar icin bir bak derim. Yastik tulum bere eldiven ve battaniye nakış işlemeli

UrasEgeBabysMom 2 sayfa var ikisinden de yaptım alışveriş 10 lu hastane çıkışı yaptırdığım yer 165 tl bunu görümceme yaptırmıştım hediye bende kendim için 3lü yaptım sadece tulum eldiven ve şapka 85 TL ❤️

UrasEgeBabysMom babyhanzade sayfasından yaptırdım tulum,şapka,eldiven, alt üst takım 270₺. Kalitesini beğendim ama bazı sıkıntılar vardı üründe🤦🏼‍♀️ Ufak bi yer dikilmeyi unutulmuş 2 tane de iğne kalmıştı tulumda. allahtan iğneler elime geldi

@damlarici ya bende baktımda guzel şeyler var sız memnun kaldınız mı Yanı gorundugu gıbı mı acıkcası

UrasEgeBabysMom instagramda mucize_minikler diye bir sayfa var battaniye yastık tulum zıbın eldiven önlük şapka alt üst iç zıbın 11 parça ve 15 adet Magnet hediye 265 TL’ye yaptırdım