Mervekoman bende bugün siparişi onaylattim sıraya aldık dedi benimde kasımın sonuna doğru doğumum bakalım inşallah yetişir

https://imgyukle.com/i/kCJHzo kızlar bu isimli tulum 90 TL isimli yastiklar da var onların da fiyatına bana 90 olur dedi belki 100 TL dir yazıp bilgi alabilirsiniz benim evime yakın bı dükkanda bu dükkanın ınstagram sayfası da var bakmak istersiniz belki anneninkalbi inşallah resimi yukleyebilmisimdir

llFatma bende ordan yaptırmak istiyorum. Güvenilir bir sayfa mı? Ürünleri kaliteli mi?

UrasEgeBabysMom janset_efe_baby 85 tlye yaptırdım 3lü takım ve annebebeklereozeltasarimlar sayfasında da 165 tl ye

Vsf evet güvenilir güzel yaptılar ben çok beğendim yapabilirsiniz 7-8 güne elime ulaştı.

Uyku setimiz bugün geldi kızlar sizinlede paylaşmak istedim eğer yaptırmak isteyen varsa kesinlikle önerdiğim bi sayfa madre bebek 💐💕

Yyuuu melek kanatlı battaniye ve tulum şapka eldiven 340tı 20 tlde kargo parası istediler 360a geldi ama daha elime ulaşmadı malesef